Σε τελικό στάδιο οι συγχωνεύσεις στις αστικές συγκοινωνίες.

0
 Στην τελική ευθεία μπαίνει η διαδικασία πλήρους εφαρμογής του νόμου για τη συγχώνευση των αστικών συγκοινωνιών.Σύντομα αναμένεται η ανακοίνωση προέδρων και διευθυνόντων συμβούλων στους φορείς που θα δημιουργηθούν, ενώ τη Δευτέρα αναρτήθηκαν στο Διαδίκτυο οι 4.998 κενές θέσεις για τους 1.440 προς μετάταξη εργαζομένους στις εταιρείες συγκοινωνιών.





Στο μεταξύ, σύμφωνα με το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, καταγράφεται αισθητή βελτίωση στα οικονομικά των εταιριών των αστικών συγκοινωνιών στη διάρκεια του 2010 σε σχέση με το 2009 , ενώ το υπουργείο προσδοκά θεαματική βελτίωση το 2011.

Ιδιαίτερη έμφαση φαίνεται να δίνει το υπουργείο και στον τομέα της εισιτηριοδιαφυγής, που κυμαίνεται από 7% στο Μετρό έως 40% στα λεωφορεία, γεγονός που μεταφράζεται σε πάνω από 40 εκατομμύρια το χρόνο χαμένα έσοδα για τις εταιρίες.

Για τον λόγο αυτό στελεχώνεται με γοργούς ρυθμούς το Σώμα των Ελεγκτών Κομίστρου το οποίο θα λειτουργεί ενιαία για το σύνολο των αστικών συγκοινωνιών και αποτελεί διακριτή μονάδα στο οργανόγραμμα του ΟΑΣΑ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !