Δυναμική απάντηση ετοιμάζουν τα συνδικάτα

0
Κοινό συλλαλητήριο ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στις 4 Ιουνίου στην Κλαυθμώνος. 48ωρη απεργία εξήγγειλε η ΟΜΕ-ΟΤΕ με ανοιχτή την ημερομηνία. Συλλαλητήριο πραγματοποίησε η ΓΕΝΟΠ στη Χαλκοκονδύλη, ενώ συνεχίζεται η κατάληψη στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.Με το δικό τους μπαράζ κινητοποιήσεων απαντούν τα συνδικάτα στο μπαράζ ιδιωτικοποιήσεων και σκληρών μέτρων που αποφάσισε η κυβέρνηση.



 
ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ διοργανώνουν κοινό συλλαλητήριο στην Πλατεία Κλαυθμώνος το Σάββατο 4/6. Λίγες ημέρες νωρίτερα, την 1η Ιουνίου η ΓΣΕΕ έχει καλέσει σε συνέλευση τις ομοσπονδίες-μέλη, ενώ ο γενικός γραμματέας της ΑΔΕΔΥ Ηλίας Ηλιόπουλος έκανε λόγο στο Reuters για επικείμενη γενική απεργία περί τα τέλη Ιουνίου.

Οι εργαζόμενοι στον ΟΠΑΠ πραγματοποιούν 24ωρη απεργία σήμερα, εκείνοι του ΟΛΠ διοργάνωσαν καθιστική διαμαρτυρία το βράδυ της Τρίτης, ενώ η ΟΜΕ-ΟΤΕ εξήγγειλε 48ωρη απεργία σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.

Παράλληλα, οι εργαζόμενοι του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου συνεχίζουν την κατάληψή τους στα γραφεία του ΤΤ, ενώ η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ πραγματοποίησε συλλαλητήριο έξω από τα γραφεία της επιχείρησης στη Χαλκοκονδύλη το απόγευμα της Τετάρτης, στο οποίο συμμετείχαν και εργαζόμενοι σε άλλες ΔΕΚΟ.

«Αμυντική στάση η εκ των προτέρων αρνητική στάση», τόνισε στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού Τηλέμαχος Χυτήρης, σύμφωνα με τον οποίο οι συνδικαλιστές βιάζονται να αντιδράσουν, αφού τα πράγματα θα συζητηθούν με όλα τα μέρη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !