Πρόσωπο με πρόσωπο με συμβασιούχους και απολυμένους ήρθε ο υπουργός Παύλος Γερουλάνος στην Πάτρα. (video)

0
Αυτή κι αν ήταν συνάντηση για τον Παύλο Γερουλάνο στην Πάτρα, ο οποίος αντιμετώπισε συμβασιούχους και απολυμένους με μπαλόνια στα χέρια, οι οποίοι και έλεγαν ότι έτσι κάνουν "όταν πηγαίνουμε να δούμε τσίρκο ή θίασο".
Ο υπουργός τους μίλησε για λίγα λεπτά, όπου άκουσε όμως τα παράπονά τους.



"Πώς είναι δυνατόν να ζήσει ένας άνθρωπος που είναι απλήρωτος από τα Χριστούγεννα μπορείτε να μας πείτε", ρωτήθηκε κάποια στιγμή ενώ του τονίστηκε πως "χρειάζεται πολιτική βούληση".

Λίγο αργότερα τους προσπέρασε και μπήκε στο μουσείο, όπου εκεί δημιουργήθηκε νέα εστία έντασης με το βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν έχει κάνει το παραμικρό για την περιοχή.

"Δεν είπατε τίποτα είτε γιατί βουλιάζουμε, είτε γιατί αλλάζουμε…" ανέφερε, ο Ν. Νικολόπουλος, προκαλώντας την αντίδραση του Γερουλάνου ο οποίος μάταια του ζητούσε να αναιρέσει.

Ο υπουργός, σε σύσκεψη φορέων από όλη την δυτική Ελλάδα, που έγινε σήμερα στην Πάτρα, εξέφρασε τη διάθεση συνεννόησης και συμφωνίας με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την παραχώρηση ακινήτωνπουανήκουν στην εταιρία Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα και είναι δικαιοδοσίας του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, είτε στην Περιφέρεια, είτε σε Δήμους.

Στα ακίνητα αυτά περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων τουριστικά περίπτερα, εκτάσεις ή άλλα ακίνητα, στην Αγυιά Πατρών, στα Σπήλαια Λιμνών Καλαβρύτων, στον Αχελώο στο Καλέντζι Αχαΐας, στη Ζήρια Αχαΐας, στην Ναύπακτο, στο Αντίρριο, ενώ όπως σημείωσε, θα συζητηθεί και η πιθανή παραχώρηση της έκτασης στο Ρίο Αχαΐας.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !