Στο Σύνταγμα για 10η ημέρα οι «Αγανακτισμένοι»

0
Για 10η διαδοχική ημέρα οι «Αγανακτισμένοι» έχουν συγκεντρωθεί στην πλατεία Συντάγματος, στο Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, συνεχίζοντας ακάθεκτοι τη διαμαρτυρία τους ενάντια στην κυβερνητική οικονομική πολιτική.

Στο Σύνταγμα έχει συγκεντρωθεί για ακόμη μία ημέρα πλήθος κόσμου, ενώ μαζική είναι η συμμετοχή και στη Θεσσαλονίκη.

Στο μεταξύ, οι «Αγανακτισμένοι» της Αθήνας φάνηκαν συνεπείς και την Πέμπτη στο καθιερωμένο πλέον ραντεβού των 18.00. Κρατώντας στα χέρια κατσαρόλες, ελληνικές, ισπανικές και πορτογαλικές σημαίες, και πανό με αντικυβερνητικά συνθήματα, διατράνωσαν για άλλη μια φορά ότι δεν προτίθενται να αποχωρήσουν από τις πλατείες, αν δεν αλλάξει η πολιτική σκηνή του τόπου.

Οι συγκεντρωμένοι έχουν αρχίσει να αποκτούν, δειλά - δειλά, ένα είδος οργάνωσης και ο καθένας παίρνει το λόγο και εκθέτει τις απόψεις του αυστηρά για τρία λεπτά, με τους παρευρισκόμενους να επιδοκιμάζουν, ή αποδοκιμάζουν, όχι με φωνές, αλλά υψώνοντας τον αντίχειρα.

Το βλέμμα, πάντως, είναι στραμμένο στο ευρωπαϊκό ραντεβού της Κυριακής, με τους «Αγανακτισμένους» πολίτες να αισιοδοξούν ότι θα γεμίσουν ασφυκτικά την πλατεία Συντάγματος, όπως έκαναν και την περασμένη Κυριακή.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !