20:08 Στάσεις εργασίας στα ΜΜΜ την Πέμπτη

0
Tα τρένα του ΟΣΕ και οι συρμοί του Προαστιακού θα ακινητοποιηθούν την Πέμπτη, καθώς οι εργαζόμενοι στα δύο αυτά μέσα σταθερής τροχιάς, έχουν εξαγγείλει 24ωρη απεργία.
Στο χώρο των αστικών συγκοινωνιών, τα λεωφορεία θα λειτουργήσουν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, το μετρό θα εκτελεί δρομολόγια μετά τις 8 το πρωί, ο Ηλεκτρικός σιδηρόδρομος θα λειτουργήσει από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ τα τρόλεϊ θα κυκλοφορούν από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

Σημειώνεται, ότι την ίδια μέρα οι συρμοί του Μετρό θα πηγαίνουν μέχρι τη στάση "Δουκίσσης Πλακεντίας", καθώς από το σταθμό αυτό μέχρι το αεροδρόμιο το δίκτυο ελέγχεται από τον ΟΣΕ.

Τέλος, 24ωρη απεργία για την ίδια ημέρα έχουν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ και τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.

Εντωμεταξύ, η στήριξή της στις απεργιακές κινητοποιήσεις των ομοσπονδιών των ΔΕΚΟ εκφράζει με ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ και καλεί τους εργαζομένους στις επιχειρήσεις που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων, να συμμετάσχουν στην πανελλαδική απεργία των εργαζομένων στις ΔΕΚΟ την Πέμπτη 9 Ιουνίου και στο συλλαλητήριο την ίδια ημέρα στις 11 πμ, στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !