24ωρη απεργία σήμερα στον ΗΣΑΠ

Στα αμαξοστάσια παρέμειναν σήμερα οι συρμοί του ΗΣΑΠ, λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τις μετατάξεις υπαλλήλων, στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης και εξυγίανσης των αστικών συγκοινωνιών.Νέα ταλαιπωρία περιμένει το επιβατικό κοινό που χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του τον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, καθώς στα προβλήματα που υπάρχουν εδώ και περίπου δύο χρόνια στα δρομολόγια του συγκεκριμένου μέσου, λόγω ανακαίνισης της σιδηροδρομικής γραμμής, προστίθενται και οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων.

Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τις μετατάξεις υπαλλήλων, στο πλαίσιο της εφαρμογής του νόμου σχετικά με την αναδιάρθρωση και εξυγίανση των αστικών συγκοινωνιών.

Έτσι, σήμερα, 3 Ιουνίου, οι συρμοί του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου παρέμειναν στα αμαξοστάσια, λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στον ΗΣΑΠ.

Η Διοίκηση της ΗΣΑΠ ΑΕ ζητά την κατανόηση των επιβατών, ενώ οι εργαζόμενοι, σε ανακοίνωσή τους, κάνουν λόγο για διώξεις και καλούν το επιβατικό κοινό να συμπαραταχθεί μαζί τους για να αποτραπούν, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, «τα μεσαιωνικά μέτρα και τα δεινά που επιφυλάσσουν για τα επόμενα πολλά χρόνια στο λαό και τη νεολαία, κυβέρνηση και τρόικα».
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][facebook][blogger]

ΣΑΚ ΗΛΠΑΠ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget