Επίθεση με αυγά, γιαούρτια και πέτρες δέχτηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής

0
Συνεχίζουμε δεν σταματάμε,είστε υπεύθυνη για την οικονομική κατάσταση της χώρας.
Επεισοδιακή ήταν η επίσκεψη του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιώργου Πεταλωτή σε εκδήλωση στο 1ο ΚΑΠΗ Αργυρούπολης στην οδό Αλεξουπόλεως 27. Με αυγά, πέτρες και γιαούρτια επιτέθηκε πλήθος συγκεντρωμένων που τον περίμενε απέξω, ενώ όταν τον πλησίασαν, άρχισαν τους χυδαίους χαρακτηρισμούς.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση, με πολλούς παρευρισκόμενους να προσπαθούν να προστατέψουν τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ενώ ακολούθησε συμπλοκή ανάμεσα στην ομάδα ατόμων που εκσφενδόνισε αντικείμενα εναντίον του.
Τελικά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μετά από αρκετή ώρα και αφού ολοκλήρωσε την ομιλία του, έφυγε από την πίσω πόρτα του κτιρίου.


Ο κ. Πεταλωτής, μετά την επίθεση συνέχισε να μιλά σε μέλη του ΠΑΣΟΚ στο ΚΑΠΗ, ενώ στα παράθυρα τοποθετήθηκαν μαξιλάρια, ως ασπίδα για τις πέτρες.

"Δεν φοβόμαστε κανέναν", δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ενώ έκανε λόγο για "τραμπουκισμούς και κανίβαλους που στόχο έχουν να αποπροσανατολίσουν το έργο της κυβέρνησης".

Μίλησε για τακτικές "καρφίτσας" που θυμίζουν παλιά δεξιά. Την ώρα που τον σημάδευαν με λέιζερ, έκανε λόγο για εγκάθετους του ΣΥΡΙΖΑ, που προσπαθούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε τι σημαίνει Δημοκρατία.

news247.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !