ΕΝΑ ΣΥΝΕΧΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ

ΑΓΓΕΛΟΣ  8988
0
Ήμαστε μάρτυρες στην τελευταία πράξη του δράματος ενός διαχρονικού εγκλήματος που διαπράττεται στην χώρα μας. Σε διάρκεια και σχεδιασμό μπορεί να συγκριθεί μόνο με την MAFIA στην Σικελία.


Οικογένειες από παππού σε εγγονό και από πατέρα σε γιό .
Εξοντώσεις αντιπάλων και διαρκώς ατιμώρητα εγκλήματα έλαβαν χώρα στο κράτος μας από των δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και μετά με απόγειο την διάσωση τώρα (και καλά) της χώρας

Μετά από την ληστρική διακυβέρνηση από τους ίδιους και τους ίδιους και από συμφωνίες κατάπτυστες έρχονται τώρα να μετακυλήσουν το απεχθές χρέος που οι ίδιοι δημιούργησαν τεχνιέντως στις πλάτες του κοσμάκη. Για να δικαιολογήσουν λοιπών στων λαό τις μίζες από δουλείες που υπόγραψαν αλλά ποτέ δεν έγιναν έβαλαν όλους τους παπαγάλους τους να πείσουν των κόσμο ότι για τις κακές μπίζνες τους έφταιγε ο κακός δημόσιος υπάλληλος και ο κακός ταξιτζής και ο κακός φαρμακοποιός και όχι τα υποβρύχια που γέρνουν τα άρματα που ξεφλουδίζουν τα τρένα που δεν ταιριάζουν στις ράγες που είχαμε τα F16 χωρις σκοπευτικά οι 15000 εκπαιδευτικοί που πληρώνονται αλλά δεν είναι στα σχολεία αλλά αποσπασμένοι στα γραφεία των πολιτικών δεν φταίνε βεβαία ούτε τα έργα που έχουν πληρωθεί αλλά δεν έγιναν ποτέ . Φταίω εγώ και μόνο εγώ θα δώσω την λύση (όπου εγώ βάλε των εαυτό σου) και μόνο εγώ θα δώσω την λύση.

Εάν σαν πολίτης είχες κλείσει μια δουλεία με μια οποιαδήποτε εταιρία και δεν γινόταν θα πήγαινες στα δικαστήρια και αν ήσουν και σε ευνομούμενο κράτος θα τελεσιδικούσε και θα εύρισκες το δίκιο ή το άδικο εδώ όμως εφαρμόζεται ο νομός της MAFIA OMERTAκακές συμβάσεις που για να εκδικαστούν περνούν 200 χρόνια ένα μικρό παράδειγμα ο γνωστός τραγουδιστής χρόνια και χρόνια φοροφυγάς στα φορολογικά δικαστήρια .Βέβαια στην Ελλάδα οι παπαγάλοι έχουν κι έναν άλλο ρόλο να στήνουν και έναν τοίχο προστασίας μπροστά στους δοσίλογους . Όταν λοιπών συζητούν μεταξύ τους για κάποιο από τα εγκλήματα που τυχαία ανακαλύπτουμε λένε πάντα <<δεν είναι όλοι ίδιοι>> αλλά κύριοι είστε μάλων όλοι ίδιοι γιατί κάποιοι από εσάς είχαν συμμετοχή κάποιοι ήξεραν και δεν μίλαγαν και οι ποιο επικίνδυνοι δεν κατάλαβαν τίποτα.

Όσο για την λύση μια και μόνη αν και δύσκολη , να φτωχύνουμε όλοι να γίνει επανεκκίνηση στην οικονομία με βάση το δίκαιο και όχι την αρπαχτεί. Οι πρακτικές των παλαιών βιομηχάνων και νυν ευεργετών (δεν πληρώνω τίποτα και αν με πειράξεις θα απολύσω 1000 αύριο ) αυτό πρέπει να τιμωρηθεί πλέων σαν εσχάτη προδοσία.

Να επανεξετάσουμε τα πάντα από το μισθό του ανειδίκευτου εργάτη που τόσο έξυπνα μας των πετάνε στα μούτρα για να διαλύσουν το μισθό του ειδικευμένου εργαζόμενου. Να επανεξετάσουμε και τις συντάξεις που όλοι οι παπαγάλοι τους νοιάζονται για τους χαμηλοσυνταξιούχους που ως επί το πλείστων δεν έχει πληρώσει τίποτα και όχι για αυτών που του έχουν ρουφήξει το μεδούλι 40 χρόνια και τώρα έρχονται να του πουν ότι πρέπει να ξαναπληρώσει και ότι παίρνει πολλά και του κόβουν ξανά και ξανά.

Φυλακή για να μην πω τίποτα χειρότερο για όλους όσους προξένησαν φθορά στο κράτος συμπεριλαμβανομένων και των φοροφυγάδων και δήμευση των περιουσιών μέχρι όπου αποδεδειχθεί ότι η μεταβίβαση έγινε με δόλο για αποφυγή των συνεπειών του νόμου.

Για αρχή διατίμηση τιμών με έλεγχο του κέρδους και στροφή στην πρωτογενή παραγωγή ,βλέπεται με τις προτροπές της ΕΕ εμείς σταματήσαμε να παράγουμε τα πάντα το σιτάρι έχει ανάβαση τη τιμή του κατά 250% τα τελευταία 2 χρόνια και εμείς δεν παράγουμε πλέων .

Επανεκκίνηση στην βιομηχανία και παύση των προγραμμάτων αποβιομηχάνισης της ΕΕ που επιδοτούν της επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα να πάνε σε γειτονικές χώρες και καλά για ανάπτυξη των βαλκανικών κρατών. Αλλά κανένας Έλληνας πολιτικός δεν είπε σε αυτών των αντικαγκελάριο του 1 % όταν ζήτησε από τους έλληνες να επενδύσουν στην χώρα τους ότι μέχρι τώρα αυτοί τους πληρώνουν να φύγουν.

Έχουν ακουστεί φωνές από την Γερμανία ότι φοβούνται μην γίνομαι Κόσσοβο , δεν φοβούνται το επιδιώκουν έχουν χρέος προς τους συμμάχους τους του 2ου παγκοσμίου πολέμου ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ και ΑΛΒΑΝΟΥΣ και εξακολουθούν να χτυπούν τους εχθρούς τους πρώτα ΣΕΡΒΟΥΣ και τώρα ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΑΙ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !