ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΞΥΔΑΚΗΣ
1
Ειλικρινά δεν ξέρω πως να ξεκινήσω.Δεν ξέρω τι να πω. Δεν ξέρω τι να γράψω. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που γίνονται για μένα χωρίς εμένα. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος έδωσε το δικαίωμα σε ποιον να ξεπουλήσει το μέλλον το δικό μου και των παιδιών μου. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λήθαργο που έχει πέσει ο κόσμος. Καλά δεν βλέπετε ότι μας έχουν ξεπουλήσει και κάθεστε ακόμα στους καναπέδες σας ;

ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ; ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΑΣΗ ΞΑΝΑΓΙΝΑΜΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ; ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ,ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ.

Αφήσαμε και αφήνουμε μια χούφτα ξεπεσμένων πολιτικών και συνδικαλιστών να ξεπουλάει την εθνική μας υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια λες και μας ρώτησε κανείς αν θέλουμε να παραμείνουμε Έλληνες ή υποταγμένοι και ραγιάδες Ευρωπαίοι.
Αλήθεια δεν έχει διαβάσει κανείς ιστορία για να διαπιστώσει διαχρονικά και ιστορικά αν όλοι αυτοί Γερμανοί ,Γάλλοι κ।λ।π। ήθελαν ποτέ το καλό μας; Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.

Παρακολουθούμε το θέατρο του παραλόγου από την μια έναν πρωθυπουργό και αντιπρόεδρο της κυβερνήσεως να εκβιάζουν τους πάντες και τα πάντα με μόνο σκοπό να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των δανειστών -τοκογλύφων μας και από την άλλη τους ΒΟΛΕΦΤΕΣ του ΠΑΣΟΚ να υποτάσσονται πάντα ''για τελευταία φορά' προκειμένου να μην χάσουνε τα ΒΟΛΕΥΤΙΚΑ τους αξιώματα και υπηρεσίες.

ΜΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ . ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ.

Αυτή η πολίτικη είναι αδιέξοδη και επικίνδυνη και πρέπει πάση θυσία να αλλάξει.Ειναι πολιτική που δεν οδηγεί πουθενά από μια κυβέρνηση που βρίσκετε σε πανικό και άλλα έλεγε προεκλογικά και άλλα κανει μετεκλογικά. Σας επέλεξε η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού για το προεκλογικό σας προγραμμα και όχι για να μας ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΤΕ। ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ .

Και όσο για την κυρία ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ μήπως έχει απώλεια μνήμης και δεν θυμάται πόσους διόρισε στον Δήμο Αθηναίων και κατ΄ επέκταση στο δημόσιο και έβγαινε πρώτη βουλευτής στην Α΄ Αθηνών; Τώρα τις φταίνε οι Δημόσιοι υπάλληλοι; Δεν φταίει και η ίδια για τις πολιτικές που εφάρμοζε το πρώην κόμμα της η ΝΔ; ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
  1. Αν κοιτάξεις στον καθρέπτη, θα σου λυθούν οι απορίες, για το ποιος τους έδωσε το δικαίωμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !