Σκληρή επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά, εξαπέλυσε ο ανεξάρτητος -πλέον- βουλευτής Σωτήρης Χατζηγάκης

0
Σκληρή επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά, εξαπέλυσε ο ανεξάρτητος -πλέον- βουλευτής Σωτήρης Χατζηγάκης, ο οποίος διεγράφη το μεσημέρι από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.
"Η ΝΔ του κ. Σαμαρά από ένα μεγάλο κόμμα κατέληξε σε ένα μικρό απολειφάδι, τύπου Πολιτικής Άνοιξης. Δεν ξέρω εάν είναι δικαίωμά του" είπε οργισμένος ο κ. Χατζηγάκης και πρόσθεσε:
"Λυπάμαι γιατί μια παράταξη που υπηρέτησα 37 χρόνια με όλες τις ηγεσίες, κατάντησε έτσι στα χέρια του κ. Σαμαρά".
Ο πρόεδρος της ΝΔ προχώρησε στη διαγραφή του, μετά τις δηλώσεις του το πρωί της Δευτέρας περί "ακροδεξιών στοιχείων εντός της Νέας Δημοκρατίας, που αλλοιώνουν την ταυτότητα του κόμματος".
Ο κ. Χατζηγάκης είχε σημειώσει ότι "η ΝΔ που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έχει μέσα και φιλελεύθερους και λαϊκή δεξιά και μεσαίο χώρο. Όλες μαζί αυτές οι τάσεις συγκροτούν τη ΝΔ που κανείς δεν μπορεί να αλλάξει".
Ο κ. Χατζηγάκης ενημερώθηκε για τη διαγραφή του από τους δημοσιογράφους και φέρεται να είπε ότι "τώρα αισθάνομαι απελευθερωμένος και μπορώ να λέω αυτά που πραγματικά πιστεύω".
Μήνυμα στους διαφωνούντες
Ο κ. Σαμαράς, όπως αναφέρουν συνεργάτες του, με την απόφαση να διαγράψει τον βουλευτή Τρικάλων, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στην κοινοβουλευτική του ομάδα και κυρίως σε όσους διαχωρίζουν την θέση τους δημοσίως ότι "θα πρέπει να είναι προσεκτικοί".
Συνεργάτης του προέδρου της ΝΔ έλεγε ότι "δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Χατζηγάκης έχει προκαλέσει αίσθηση με τις δηλώσεις του, όμως αυτή τη φορά ξεπέρασε τα όρια, κάνοντας λόγο για ακροδεξιά σταγονίδια".
Υπενθυμίζεται ότι προ δέκα ημερών, και ενώ ήταν σε εξέλιξη οι πολιτικές διεργασίες, ο κ. Χατζηγάκης είχε στείλει επιστολή στον κ. Σαμαρά ζητώντας του να αναλάβει πρωτοβουλία για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας και ανασύσταση του αστικού χώρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !