ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΠΟΙΝΟΛΟΓΙΟ

ΝΙΚΟΣ ΞΥΔΑΚΗΣ
0
Υπομονή και κουράγιο. Ακόμα η ανηφόρα και ο γολγοθάς μας δεν τελείωσε 'Έχουμε πορεία ακόμα και δεν ξέρουμε πού θα φθάσει. Δυστυχώς οι μάσκες έπεσαν το θέατρο του παραλόγου πήρε σάρκα και οστά. Οικονομικές και εργασιακές συνθήκες που δεν μπορούσαμε να τις φανταστούμε ποτέ. Αλλά το χειρότερο είναι ότι νομίζαμε ότι όσα γίνονται , γίνονται για όλους τους άλλους εκτός από εμάς.


Είμαστε ανυπεράσπιστοι σε έναν εργατικό τυφώνα που δεν μπορούμε πλέον να φανταστούμε πως θα εξελιχθεί χωρίς συμμάχους και συμπαραστάτες και με μια συνδικαλιστική ηγεσία σε πλήρη αμηχανία και ύπνωση,ανήμπορη να κάνει οτιδήποτε βουτηγμένη μέσα σε κομματικές ίντριγκες και προσωπικές επιδιώξεις. Τα ψέμματα τελείωσαν. Ακόμα και τώρα ας αναλογισθεί ο καθένας από εμάς τις ευθύνες το. Δεν μπορεί από την μία να καταγγέλλουμε κ΄από την άλλη να καθόμαστε στον καναπέ μας ή να στηρίζουμε αυτούς που θεωρούμε υπεύθυνους για ότι έχουμε χάσει μέχρι σήμερα απ΄ όποιον πολιτικό χώρο και αν προέρχονται.Όλοι συμπάσχουν μαζί μας αλλά μέχρι εκεί. Όλοι ξέρουν και κανείς δεν ξέρει τίποτα .Φθάνει πια. Μην ζητάμε ευθύνες από όλους τους άλλους εκτός από τους ίδιους τους εαυτούς μας που ανέχονται όλα αυτά χωρίς να κάνουν τίποτα απολύτως. Αν όλοι μαζί ανεξαρτήτου πολιτικών και κομματικών αποχρώσεων δεν αγωνισθούμε από κοινού τότε είμαστε από χέρι χαμένοι και γίνουμε έρμαιο των πολιτικών επιδιώξεων τους που σα σκοπό έχουν το ξεπούλημα της αξιοπρέπεια μας και των εργασιακών μας κεκτημένων। Θα το επιτρέψουμε αυτό; Πιστεύω ότι η απάντηση είναι μία : ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ . Είναι υποχρέωση μας απέναντι στα λάθη που έχουμε κάνει και εμείς οι ίδιοι στηρίζοντας ηθελημένα ή μή στο παρελθόν τέτοιες πολιτικές που μας έφεραν εδώ που φθάσαμε.


Όσο για το μισθολόγιο ποινολόγιο δυστυχώς ενημερώσαμε κάποιους για το τι έρχεται αλλά μάλλον θέλουν να ζουν στον κόσμο τους, και να πιστεύουν σε προσωπικές πολιτικές.


Γι αυτό τέρμα τα λόγια που έτσι κι αλλιώς δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις μας και ας περάσουμε στις πράξεις . Άμεση σύγκληση κοινής γενικής συνέλευσις απ' όλα τα σωματεία του πρώην ΗΛΠΑΠ ώστε να ενημερωθούν όλοι οι συνάδελφοι για τα πάντα που μας αφορούν και λήψη κοινών αποφάσεων για το πως θα αντιμετωπίσουμε αυτά που ήρθαν και τα πολύ χειρότερα που έρχονται. Είναι η ώρα των κοινών δράσεων και όχι των μεμονωμένων εγωιστικών και κομματικών πολιτικών που μας έφεραν σε αυτά τα αδιέξοδα . Άλλος χρόνος δεν υπάρχει. Ενωμένοι κάτι μπορούμε να πετύχουμε ,φθάνει να το πιστέψουμε και να το παλέψουμε . ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ.


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ , ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΠΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !