Π. Καψής: «Δεν είναι "κεραμίδα" ότι θα ληφθούν πρόσθετα μέτρα τον Ιούνιο»

«Δεν είναι καμιά κεραμίδα ότι θα ληφθούν πρόσθετα μέτρα τον Ιούνιο» δήλωσε την Τρίτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Παντελής Καψής.

Σε συνέντευξή του στο Mega, ο κ. Καψής εξήγησε ότι «θα πρέπει να κλείσει το έλλειμμα, άρα θα πρέπει να ληφθούν πρόσθετα μέτρα» και χαρακτήρισε «μεγάλη πρόκληση για την επόμενη κυβέρνηση πώς θα περάσει σε πρωτογενή πλεονάσματα».

«Το ότι θα υπάρξουν απολύσεις στο Δημόσιο είναι βέβαιο, αυτό έχει συμφωνηθεί. Ομως, θα γίνει μετά από αξιολόγηση» είπε και σημείωσε ότι θα γίνουν 15.000 απολύσεις υπαλλήλων του ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Ο κ. Καψής υπογράμμισε ότι θα θεσπιστούν μεταβατικές διατάξεις για τους εργαζομένους στους Οργανισμούς Εργατικής Κατοικίας και Εργατικής Εστίας, οι οποίοι καταργούνται.

«Η εκτίμηση είναι ότι κάποια στιγμή το 2013 η οικονομία θα πάρει μπροστά» είπε ο κ. Καψής και σημείωσε ότι «ο ένας χρόνος είναι ο πολύ δύσκολος, όταν θα αρχίσει να αναπτύσσεται η οικονομία, τα πράγματα θα βελτιωθούν».

Ο εκπρόσωπος υποστήριξε ότι «αντί να κόβονται θέσεις εργασίας, μειώνονται οι μισθοί», αφού, όπως σημείωσε, «δεν υπάρχει άλλος δρόμος για να κρατηθούμε στην ευρωζώνη».

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][facebook][blogger]

ΣΑΚ ΗΛΠΑΠ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget