ΣΑΚ ΗΛΠΑΠ ΕΚΛΟΓΕΣ 2012

ΝΙΚΟΣ ΞΥΔΑΚΗΣ
0

Create your own banner at mybannermaker.com! 

Συνάδελφοι  , συναδέλφισσες
     Θέλουμε  μέσα  από αυτή  την ανακοίνωση  να σας ευχαριστήσουμε από τα βάθη της ψυχής μας  για  άλλη μια φορά που μας εμπιστευθήκατε να σας εκπροσωπούμε στο καινούριο Δ.Σ. της  Ένωσης  Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ . Να  είστε σίγουροι ότι ποτέ δεν θα σας προδώσουμε και θα είμαστε πάντα δίπλα σας όπως κάναμε μέχρι τώρα  , έξω από οποιαδήποτε προσωπική ή πολιτική σκοπιμότητα.

Θα είμαστε  σε πλήρη επικοινωνία ώστε να ενημερώνεστε για οποιοδήποτε πρόβλημα μας απασχολεί καθαρά και αντικειμενικά. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο Δ.Σ. και όπου μπορούμε να συμβάλλουμε προς όφελος των συναδέλφων θα είμαστε παρόντες , αλλά όπου νομίζουμε ότι θίγονται συμφέροντα συναδέλφων και γίνονται  εις βάρος τους αδικίες θα είμαστε απέναντι τους . Στα τέσσερα   χρόνια παρουσίας στα συνδικαλιστικά δρώμενα πιστεύουμε ότι έχουμε αποκτήσει κάποιες εμπειρίες που μας οπλίζουν ώστε να αποφύγουμε τυχόν λάθη του παρελθόντος που αν έγιναν δεν είχαν καμία σκοπιμότητα .

Στην ιστοσελίδα  www.sakilpap.blogspot.gr θα μπορείτε να έχετε μια επιπλέον ενημέρωση . Επίσης θα μπορείτε να στέλνετε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση sakilpap@gmail.com οτιδήποτε σας απασχολεί. Πιστεύουμε ότι με τον δίαυλο αυτό επικοινωνίας θα μπορέσουμε να είμαστε πιο κοντά σας για την καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων.
                 
ΚΑΙ  ΠΑΛΙ  ΣΑΣ  ΛΕΜΕ  ΕΝΑ  ΜΕΓΑΛΟ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

                                                                                         Η   ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !