ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. Ανακοινώθηκαν οι νέες διοικήσεις των ΔΕΚΟ

0
 
Αλλαγές στις διοικήσεις των ΔΕΚΟ προωθεί το Μέγαρο Μαξίμου σε συνεργασία με τους δύο κυβερνητικούς του εταίρους.

Τα πρώτα πρόσωπα ανακοινώθηκαν στο υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, όπου ο Γιάννης Οικονόμου ανέλαβε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΟΣΥ (λεωφορεία και τρόλεϊ).
Ο Νίκος Παπαθανάσης που ήταν πρόεδρος του κέντρου ελληνικών δημοσίων επιχειρήσεων (2008-2010) θα αναλάβει τις σταθερές Συγκοινωνίες (μετρό, τραμ, ΗΣΑΠ).
Τον ΟΑΣΑ θα αναλάβει ο προερχόμενος από τη ΔΗΜ.ΑΡ. Αλέξανδρος Δελούκας, μέχρι πρότινος προϊστάμενος
Έρευνας και Τεχνολογίας της «Αττικό Μετρό».
Στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα πάει ο δικηγόρος Δημήτρης Κούκης που επί Καραμανλή ήταν πρόεδρος του ομίλου της Ολυμπιακής Αεροπορίας, ενώ στην «Αττικό Μετρό» θα τοποθετηθεί ο Αντώνης Σελιανάκης (πρόεδρος στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας επί κυβερνήσεως ΝΔ).
Στα ΚΕΚ-Ελληνικά Ταχυδρομεία θα τοποθετηθεί ο πολιτευτής Μάκης Γάκης, ενώ ο Αγγελος Τόλκας, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, θα αναλάβει τον ΕΛΟΤ-ΕΣΥΔ.
Επίσης, ο εκλεκτός του Κώστα Καραμανλή, Γιώργος Βερναδάκης, θα λάβει τη θέση του προέδρου στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.


Για τα ΕΛΓΑ προορίζεται ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Έξαρχος και στον ΕΦΕΤ θα τοποθετηθεί ο προερχόμενος από τη ΔΗΜ.ΑΡ. Νίκος Τσιάλτας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !