ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Create your own banner at mybannermaker.com! 

Συνάδελφοι, σσες

Στα πλαίσια της σωστής και έγκυρης ενημέρωσης όσο αφορά το Σ.Α.Κ. και στην ηλεκτρονική ενημέρωση που σας έχουμε υποσχεθεί και προς αποφυγή παρεξηγήσεων και παρερμηνεύσεων από γνωστούς κύκλους και παπαγαλάκια , έχουμε να σας ενημερώσουμε τα παρακάτω.
   1. ΓΙΑ  ΤΟ  ΤΑΜΕΙΟ
        Δεν  έχουμε παραλάβει ακόμα το ταμείο , χωρίς καμία υπαιτιότητα δική μας. Επίσης σας λέμε ότι εμμένουμε στην θέση μας για ΟΡΚΩΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗ χωρίς καμία υπαναχώρηση γιατί ευθέως έχουμε πει και στα Δ.Σ. που έχουν γίνει ότι δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη στις προηγούμενες χρήσεις. ΤΕΛΕΙΑ  ΚΑΙ   ΠΑΥΛΑ.

 2  ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ
      Η θέση μας για τις δωροεπιταγές των Χριστουγέννων είναι να μην δοθούν αν δεν ξεκαθαρίσει το θέμα του ταμείου . Οι δωροεπιταγές αφού γίνει η εκκαθάριση του ταμείου μπορούν να δοθούν σε άλλο χρόνο. Έτσι κι αλλιώς οι ανάγκες πλέον όλων των συναδέλφων είναι μόνιμες.
 
3. ΛΕΣΧΗ
    Δεν ξέρουμε πόσα ενοίκια χρωστάνε οι ενοικιαστές και γιατί δεν έχουν εισπραχθεί ακόμα . Επίσης γιατί βάση των όρων του συμβολαίου δεν έχει επιληφθεί σοβαρά κανείς ώστε να διασφαλιστούν τα συμφέροντα της ΕΝΩΣΗΣ. Βεβαίως πήγαμε σε δικηγόρο αλλά κατόπιν εορτής .Προτείνουμε η ΛΕΣΧΗ να περάσει στα χέρια των συναδέλφων και να λειτουργεί προς όφελος μας και όχι προς όφελος του κάθε ιδιώτη.Επίσης απορούμε γιατί τόσο καιρό αφήνουμε να λειτουργεί η ΛΕΣΧΗ αφού δεν τηρούνται οι όροι του συμβολαίου μίσθωσης. Όσο για την χρονική διάρκεια εκμίσθωσις σας ενημερώνουμε ότι αυτή έχει λήξει βάση συμβολαίου από την 30/10/2012. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

4. ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ
 Στο θέμα της μισθοδοσίας συνάδελφοι γίνονται προσπάθειες ώστε να μην έχουμε χρεωστικά αναδρομικά , και πολύ φοβόμαστε ότι θα πετύχουμε πολύ λίγα πράγματα . Όσο από 1/1/2013 μάλλον οδεύουμε προς ενιαίο μισθολόγιο βάση δημοσίου με ότι αυτό συνεπάγεται.
    Για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη θα σας κρατούμε ενήμερους . Τα δεινά που έρχονται συνάδελφοι είναι πολλά και πολλές φορές απροσπέλαστα. Πρέπει όμως συντεταγμένα και όλοι μαζί να τα πολεμήσουμε και αν μπορέσουμε να τα αναχαιτίσουμε . Έχουμε υποχρέωση για το μέλλον των παιδιών μας.

                                                                                    Η   ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ 

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][facebook][blogger]

ΣΑΚ ΗΛΠΑΠ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget