Παρέλαση - φιάσκο για την 25η Μαρτίου

0
- Με... κυάλια είδαν οι γονείς τα παιδιά τους να παρελαύνουν
- Έντονες διαμαρτυρίες των δημοσιογράφων για το φιάσκο του Καμίνη

Η φετινή παρέλαση της 25ης Μαρτίου θα μείνει κατά πώς φαίνεται στην ιστορία λόγω των πολλών προχειροτήτων που παρατηρήθηκαν, της διοργάνωσης με θεατές τους αστυνομικούς, την προσαγωγή ενός δικηγόρου, και τις γκάφες χωρίς τέλος των διοργανωτών...

Πρώτοι απ' όλους διαμαρτυρήθηκαν για την κακή διοργάνωση οι δημοσιογράφοι, που μετά κόπων και βασάνων κατάφεραν να καλύψουν το γεγονός, αφού το σημείο όπου τους είχε επιτραπεί να σταθούν ήταν σε μακρινή απόσταση από την εξέδρα των επισήμων (ακριβώς απέναντι), με αποτέλεσμα να μην μπορούν να δουν!

Η ταλαιπωρία, όμως, δεν σταμάτησε εκεί, καθώς η μπάντα του Δήμου Αθηναίων είχε τοποθετηθεί ακριβώς μπροστά από τους δημοσιογράφους, απέναντι από την εξέδρα των επισήμων, γεγονός που δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο τα τηλεοπτικά συνεργεία να τραβήξουν πλάνα!

Όσο για τους γονείς; Πολλοί δεν μπόρεσαν καν να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους να λαμβάνουν μέρος στη μαθητική παρέλαση, λόγω των δρακόντειων μέτρων ασφαλείας και των πολλών κιγκλιδωμάτων. Ερωτηθείς για το θέμα αμέσως μετά την παρέλαση, ο υφυπουργός Παιδείας Θόδωρος Παπαθεοδώρου, αρνήθηκε να απαντήσει.













Σε ένδειξη διαμαρτυρίας, οι δημοσιογράφοι αρνήθηκαν για πρώτη φορά να πλησιάσουν στην εξέδρα των επισήμων για τις σχετικές δηλώσεις, παραμένοντας στο σημείο που τους υποδείχθηκε από την αρχή, τονίζοντας ότι θα καταγράψουν μόνο όσους τους πλησιάσουν.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !