ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

0
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι,

Στέλνω μήνυμα προς όλους τους κακοπροαίρετους που εκτελούν πιστά εντολές των επιστημόνων και της διοίκησης, ότι εγώ προσωπικά από σήμερα σταματάω να είμαι σάκος του μποξ.

Γι’ αυτούς που ξέρουν ν’ αγωνίζονται από τον καναπέ και το μόνο που ξέρουν να κάνουν σωστά, είναι αντιπολίτευση στο Σωματείο που έχει αντισταθεί, όσο κανένας άλλος στην Τρόικα, στους κυβερνόντες, στην εκάστοτε διοίκηση και αυτό είναι αναγνωρίσιμο απ’ όλη την Ελλάδα και όχι μόνο και αυτά που έχουμε κάνει σαν Σ.Ε.Λ.Μ.Α., θέλουν  μεγάλα άντερα και εμείς τα έχουμε και το έχουμε αποδείξει με πράξεις. Έχουμε επανειλημμένος γράψει να κάνουν και αυτοί με πράξεις, αυτά που λένε ή να κάνουν τουλάχιστον ένα από αυτά που έχω κάνει εγώ.

Γιατί και οι συνδικαλιστές πρέπει να ξέρετε ότι, δεν έχουν ασυλία. Δεν βλέπω να διώκετε κανένας από εσάς για απεργίες, για καταλήψεις, για προσβολή του κοινοβουλίου, για χτίσιμο της πόρτας του Προέδρου, για Σύνταγμα με αγανακτισμένους, με τα ΜΑΤ ( έχουμε χτυπηθεί επανειλημμένος ), να μιλάει με ονόματα στα κανάλια και να ξευτιλίζει αυτούς που μας έφεραν σ’ αυτή την κατάσταση, να έχει κάνει εξήντα πέντε ( 65 ) απεργίες χωρίς να σπάσει ούτε μία και να παίρνει όλες τις ευθύνες, παρ’ όλο ότι έβγαιναν παράνομες και καταχρηστικές ( όπως πάντα ).

Επίσης να τονίσω για την κατάληψη στον Πύργο Ελέγχου ότι, ήταν άφαντοι και διώκετε μόνο ο Πρόεδρος του Σωματείου. Όσο για την απεργία διαρκείας δεν κατάφεραν να μας νικήσουν και το είδατε όλοι, μας χτυπούσαν από παντού.

Κανάλια – διοίκηση – υπουργείο, έβγαζαν εκκαθαριστικά στον αέρα, έδιναν την διεύθυνση του σπιτιού μου, μας απειλούσαν με απολύσεις, κτυπούσαν τον Πρόεδρο από παντού που κάποιοι από εσάς λέγατε τα ίδια με αυτούς, για απαρτίες και άλλα.

Επίσης σας λέω ότι, όσο προσπαθείτε να με φάτε, το κάνετε χειρότερα για εσάς. Με πωρώνετε πιο πολύ.

Συνεχίστε να προσκυνάτε τα αφεντικά σας.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !