Αφίσα των συνδικάτων στα Μέσα Μεταφοράς - Συνάντηση με Μ. Χρυσοχοίδη

0
Μια πολύ καλή αφίσα βγήκε σήμερα απο τα συνδικάτα στα Δημόσια Μέσα  Μεταφοράς και θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες σε λεωφορεία , τρένα και μέσα σταθερής τροχιάς .
Η αφίσα συνοδεύεται  απο μια ανακοίνωση ( την δημοσιεύουμε παρακάτω ) και αποτελεί το πρώτο αποτέλεσμα  της συνάντησης που είχε πραγματοποιηθεί με όλα τα μέσα μεταφοράς πριν μερικές μέρες στα γραφεία της ΠΟΣ .

Με την συμμετοχή και της ΓΣΕΕ θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Υπουργό Μεταφορών κ . Χρυσοχοίδη την Δευτέρα 15 Ιουλίου και με θέματα  >

  • Την άρση της επίταξης των εργαζόμενων στις συγκοινωνίες ( ΣΤΑ.ΣΥ )
  • Την υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας 
  • Την διόρθωση των λαθών που προέκυψαν με την ΚΥΑ για το επικίνδυνο και ανθυγιεινό .
  • Τις αποκρατικοποιήσεις - ιδιωτικοποιήσεις Μέσων Μαζικής Μεταφοράς 
Η ανακοίνωση προς το επιβατικό κοινό 

Κλικ για μεγέθυνση 

Ελπίζουμε οι πρωτοβουλίες των συνδικάτων στα Μέσα Μεταφοράς να συνεχιστούν καθώς ο συντονισμός και η ενοποίηση τους είναι αυτή που μπορεί να φέρει θετικά αποτελέσματα για όλους τους εργαζόμενους .


Θετική είναι κ η συμμετοχή της ΓΣΕΕ (...επιτέλους ! ), με την νέα Διοίκηση που έχει προκύψει μετά τις τελευταίες εκλογές της να δείχνει ότι θέλει να είναι ποιο δραστήρια και να ξεπεράσει το παρελθόν.Στο χέρι της είναι να το αποδείξει .
Ευχόμαστε να συνεχιστεί η προσπάθεια κ επιτέλους ο συνδικαλισμός να επιστρέψει στον αρχικό του σκοπό , πράγμα που επιθυμεί όλη η Ελληνική Κοινωνία . 

Εμείς κλείνοντας οφείλουμε να τονίσουμε  την μεγάλη προσπάθεια της ΠΟΣ τον τελευταίο διάστημα  (  Ιδιαίτερα του Προεδρείου , κ του Προέδρου Θ. Λεβέντη που συμμετέχει κ στην νέα Διοίκηση της ΓΣΕΕ  )  και όλων των συνδικαλιστών στον σιδηρόδρομο που πιστεύουν σε αυτήν την προοπτική .

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !