TI ΑΠΑΝΤΑΕΙ Η ASPIS.

1
«Η σημερινή απόφαση της ΕΠΕΙΑ για ανάκληση της αδείας λειτουργίας των εταιρειών του ομίλου Ασπίς Πρόνοια α) Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ, β) Ασπίς Πρόνοια ΑΕΑΖ, γ) Γενική Ένωση ΑΕΓΑ και δ) Γενική Πίστη ΑΕΓΑ εξεδόθη παρά το γεγονός ότι για την ολοκλήρωση των αυξήσεων κεφαλαίου και την εντεύθεν κεφαλαιακή ενίσχυση των εταιρειών είχε ζητηθεί ολιγοήμερη παράταση μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου. Ούτε η παράταση αυτή δόθηκε ούτε και οι απόψεις των εταιρειών για τον τρόπο προσδιορισμού της κεφαλαιακής τους επάρκειας εισακούστηκαν

Οι εταιρείες του ομίλου Ασπίς Πρόνοια θα στραφούν αμέσως με κάθε νόμιμο μέσο κατά της αποφάσεως αυτής, η οποία αποτελεί πλήγμα για τον όμιλο αλλά και για τους εκατοντάδες χιλιάδες ασφαλισμένους που περιέβαλαν πάντοτε τις εταιρείες του ομίλου Ασπίς Πρόνοια με την αμέριστη εμπιστοσύνη τους».

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
  1. Και εγώ αναρωτιέμαι τι θα γίνει με τα λεφτά τον συναδέλφων που "βγενουν" φέτος στην σύνταξη .Θα πάρουν τα λεφτά που ορίζει το συμβόλαιο τους η θα τους τα φάνε .Ο ΗΛΠΑΠ τι γνώμη έχει ! Το σωματείο θα πάρει θέση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !