Τίτλοι τέλους .

0

Τίτλοι τέλους για τις διοικήσεις του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, της Αγροτικής, του ΟΠΑΠ, της ΔΕΗ, της ΕΥΔΑΠ, της ΕΥΑΘ καθώς και εποπτευόμενων από το υπουργείο Μεταφορών οργανισμών (λ.χ. ΟΣΕ, ΗΛΠΑΠ, ΗΣΑΠ κ.α.) καθώς ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου απέστειλε το βράδυ της Δευτέρας τις σχετικές επιστολές προς τους συναρμόδιους υπουργούς για να προχωρήσει η διαδικασία αντικατάστασης των διοικήσεων και να πραγματοποιηθούν οι απαιτούμενες έκτακτες γενικές συνελεύσεις.

Ήδη πληροφορίες θέλουν την γενική συνέλευση στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο να πραγματοποιείται στις 11 Δεκεμβρίου (αποχωρεί ο κ. Αγγελος Φιλιππίδης), στις 15 (για το Δημόσιο) και στις 17 (για τους ιδιώτες μετόχους) Δεκεμβρίου στην ΔΕΗ (αποχωρεί ο κ. Τάκης Αθανασόπουλος), ενώ για τις 8 Δεκεμβρίου αναμένεται και η διεξαγωγή της έκτακτης γενικής συνέλευσης της Αγροτικής (αποχωρεί ο κ. Δημήτρης Μηλιάκος).

Στις 10 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί και η έκτακτη γενική συνέλευση της ΕΥΑΘ, όπου έχει παραιτηθεί συνολικά το διοικητικό συμβούλιο.
του Σωτήρη Χιωτάκη .

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !