Κρίση, με πιάνει κρίση...

0
Περικοπές εξόδων σε μπαρ και καφετέριες, μικρότερους λογαριασμούς στα σουπερμάρκετ, περισσότερο άγχος και προντάρισμα σε τυχερά παιχνίδια, μήπως και γυρίσει το γούρι είναι μερικές από τις αντιδράσεις των Ελλήνων απέναντι στην οικονομική κρίση.


Το πιο σημαντικό, όμως, εύρημα που αναδεικνύουν στοιχεία από τρεις διαφορετικές έρευνες που παρουσιάζει σήμερα η «Κ.Ε.» είναι ότι οι Ελληνες προσπαθούν να αντεπεξέλθουν στο «στρίμωγμα» και παράλληλα να μην στερηθούν. Ετσι αλλάζουν... life style αντικαθιστώντας παλιότερες συνήθειες με νέες. Για παράδειγμα, την ώρα που στις καφετέριες υπάρχει πτώση μέχρι και 30% στους τζίρους, σημειώνουν αύξηση 13% οι πωλήσεις στις καφετιέρες. Δηλαδή, κόβουν τις πολλές βόλτες έξω και τις «αναπληρώνουν» με καφέδες και ποτά σε σπίτια.

Στο σουπερμάρκετ, ξεπερνούν το... κατοχικό σύνδρομο και δεν παραφουσκώνουν καρότσια και λογαριασμούς, ενώ βλέπουν με πιο καλό μάτι και τα προϊόντα «ιδιωτικής ετικέτας» (private label) τα οποία είναι πανομοιότυπα με τα επώνυμα και κοστίζουν έως και 30% φθηνότερα..............................περισσότερα ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !