Απεργίες και πορείες από αύριο για το Ασφαλιστικό

0
Νέος γύρος απεργιακών κινητοποιήσεων και διαδηλώσεων ξεκινά από αύριο, με «αιχμή» τις ρυθμίσεις της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό και τα εργασιακά.

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (Π.Α.ΜΕ.) καλεί τους εργαζόμενους σε 24ωρη απεργία και προγραμματίζει συγκέντρωση στις 10 το πρωί στην πλατεία Ομονοίας. Προσυγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία Κλαυθμώνος και στην πλατεία Κοτζιά. Παράλληλα, μπαίνει «λουκέτο» στο λιμάνι του Πειραιά.
Ένα ακόμη συλλαλητήριο την ίδια ημέρα διοργανώνει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. «ενάντια στις ανατροπές σε εργασιακά και ασφαλιστικό». Ο συνδικαλιστικός φορέας των δημοσίων υπαλλήλων καλεί τους εργαζόμενους σε συγκέντρωση αύριο στις 7 το απόγευμα, στην πλατεία Κλαυθμώνος.
Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. προγραμματίζει και δεύτερη κινητοποίηση μεθαύριο. Στηρίζοντας τον «αγώνα των εργαζομένων στο χώρο των Δικαστηρίων», καλεί σε πορεία την Πέμπτη στις 3 το μεσημέρι, από την Ομόνοια προς το υπουργείο Εσωτερικών και τη Βουλή.

Τέλος, την επόμενη Τρίτη 29 Ιουνίου, Γ.Σ.Ε.Ε. και Α.Δ.Ε.Δ.Υ. έχουν εξαγγείλει 24ωρη απεργία και πορεία στο κέντρο της Αθήνας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !