Εκπρόσωπος εργαζομένων με καταθέσεις 9 εκατ. ευρώ!

0
Λαβράκια για μία ακόμη φορά έβγαλε η ετήσια έκθεση του γενικού επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Λέανδρου Ρακιντζή....................
Το πάρτυ που είχε στηθεί με λεφτά του Δημοσίου φαίνεται να μην είχε τέλος από τα στοιχεία της έκθεσης για το 2009 που παρουσιάστηκε σήμερα, με ορισμένες περιπτώσεις διαφθοράς να μοιάζουν απίστευτες. Είναι χαρακτηριστικό ότι βρέθηκε πρώην συνδικαλιστής του υπουργείου Πολιτισμού που διαχειριζόταν τις υπερωρίες και είχε καταθέσεις ύψους 9 εκατομμυρίων ευρώ!
«Οργιο» γινόταν και με τις διάφορες επιτροπές. Διευθύντρια του υπουργείου Υγείας μετείχε σε 31 επιτροπές, με το αζημίωτο φυσικά, ενώ διαπιστώθηκε ότι πλήθος επιτροπών συστήνονταν χωρίς να έχουν κανένα απολύτως αντικείμενο!

Επίσης, μεταξύ άλλων, εντοπίστηκαν 39 αναιτιολόγητες προεκλογικές προσλήψεις στην Κτηματολόγιο ΑΕ, καθώς και 25 συμβάσεις μίσθωσης έργου στον Ελληνικό Οργανισμό Εξωτερικού Εμπορίου που υπεγράφησαν προεκλογικά, υπόθεση με «μαϊμού» άδειες φορτηγών στη νομαρχία Κιλκίς, καθώς και ένας γιατρός του ΕΣΥ που μετακινήθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο πήρε μαζί του 440 φακέλους ασθενών!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !