Καθαρή τριετία στο ΠΑΣΟΚ

0
 Όχι που λέγατε ότι η εκλογές δεν έχουν πολίτικο χαρακτήρα.

Κάλεσμα ευθύνης και συμμετοχής απηύθυνε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, με δήλωσή του για τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών.Συνεχάρη όσους εξελέγησαν και υποσχέθηκε ότι η κυβέρνηση θα είναι κοντά τους χωρίς κομματικά κριτήρια. Ο πρωθυπουργός έβαλε οριστικό τέλος στα σενάρια εκλογών, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "έχουμε μπροστά μας μια καθαρή τριετία" και κάλεσε όλα τα κόμματα να κρατήσουν υπεύθυνη στάση.




"Θέλω να ευχαριστήσω όσους εργάστηκαν για την άψογη διεξαγωγή της διαδικασίας. Ο Καλλικράτης αποτελεί το μέσο απαλλαγής από κάθε επιτήρηση. Ο σκοπός είναι εθνικός" τόνισε ο πρωθυπουργός.
Πέρσι ξεκινήσαμε την προσπάθεια και αναγκαστήκαμε να κάνουμε αναγκαίες θυσίες για να σώσουμε τη χώρα από τη χρεωκοπία. Τη χρονιά που έρχεται θα ρίξουμε όλο μας το βάρος στης μεγάλες αλλαγες.

Σήμερα, οι πολίτες έδειξαν το δρόμο. Ζήτησαν τη συνέχιση της πορείας μας και απαίτησαν, τη σταθερότητα. Απέρριψαν της σειρήνες της αποσταθεροποίησης.
Έχουμε μπροστά μας μια καθαρή τριετία. Οι θυσίες πιάνουν τόπο και δεν θα πάνε χαμένες. Μπορούμε πια να αποτινάξουμε βάρη του παρελθόντος και να πάρει ανάσα. Σε αυτόν τον αγώνα έχω δώσει το είναι μου και την ψυχή μου. Μοναδικός μου στόχος είναι να αλλάξουμε όλα τα κακώς κείμενα.
Σε αυτό τον αγώνα χρειαζόμαστε όλοι. Σε όσους συμμετείχαν και όσους απείχαν, κάνω και πάλι κάλεσμα συμμετοχής γιατί μόνο μαζί μπορούμε
Πρέπει να απελευθερώσουμε όλες μας τις δυνάμεις. Δεν μας περισσεύει κανείς, ώστε να δημιουργήσουμε μια πατριδα για την οποία θα είμαστε όλοι περήφανοι".
Ο πρωθυπουργός καταλήγοντας κάλεσε κάθε πολιτική δύναμη, να αναλογιστεί τις ευθύνες της και τόνισε ότι έχουμε τον μηχανισμό στήριξης και τον χρόνο να αλλάξουμε την Ελλάδα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !