«Μπλακ άουτ» στα μέσα μεταφοράς την ερχόμενη εβδομάδα.

0
«Εφιαλτική» αναμένεται η επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα, καθώς οι εργαζόμενοι σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς ανακοίνωσαν απεργιακό μπαράζ, που περιλαμβάνει 24ωρες απεργίες και στάσεις εργασίας από την Κυριακή έως την Πέμπτη.
«Χειρόφρενο» αναμένεται να τραβήξουν όλα τα μέσα (Μετρό, Ηλεκτρικός, Προαστιακός, τραμ, λεωφορεία, τρόλεϊ) την ερχόμενη Τρίτη 14 και Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου, οπότε οι εργαζόμενοι κήρυξαν 24ωρες απεργίες.


Επίσης, τα σωματεία έχουν κηρύξει στάσεις εργασίας την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τετάρτη, ημέρα της γενικής πανεργατικής απεργίας της ΓΣΕΕ.

Αναλυτικότερα, οι εργαζόμενοι σε όλα τα ΜΜΜ έχουν κηρύξει:

- Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου εξάωρη στάση εργασίας, από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, δηλαδή τις ώρες λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων.

- Την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου εξάωρη στάση εργασίας, από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

- Την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 24ωρη απεργία

- Την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 5 το απόγευμα έως τη λήξη της βάρδιας (τα Μ.Μ.Μ. θα λειτουργήσουν κανονικά από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τον κόσμο που θα συμμετάσχει στο συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ).

- Την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 24ωρη απεργία.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !