Σε απεργιακό κλοιό.

0
 Σε τρίωρη στάση εργασίας προχώρησαν σήμερα ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, ενόψει της ψήφισης του προϋπολογισμού το βράδυ στη Βουλή. Oι εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν στη μία στο Σύνταγμα, προκειμένου να πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο. Στις 14:00 πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια και ακολούθησε πορεία προς το Σύνταγμα.






"Ο πόλεμος τώρα ξεκινάει, καλούμε σε ξεσηκωμό για να μην εφαρμοστούν τα αντιλαϊκά μέτρα", δήλωσε ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ.

Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους προς τους εργαζόμενους στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Μετά το τέλος των συγκεντρώσεων, οι διαδηλωτές αποχώρησαν χωρίς να σημειωθεί το παραμικρό επεισόδιο.
«Η αντίδραση και ο αγώνας των συνδικάτων, των εργαζομένων, των συνταξιούχων και των ανέργων ενάντια στον προϋπολογισμό του 2011 και των Νεοφιλελεύθερων πολιτικών του Μνημονίου των τοκογλύφων δανειστών, που υλοποιεί η κυβέρνηση, συνεχίζεται», αναφέρει η ΓΣΕΕ σε σχετική ανακοίνωσή της.

Οι εργαζόμενοι με τη μεγάλη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις στέλνουν μήνυμα αντίστασης στις βάρβαρες πολιτικές της Κυβέρνησης και της τρόικας, που ισοπεδώνουν τα μισθολογικά, εργασιακά, ασφαλιστικά και κοινωνικά δικαιώματά μας», σημειώνει η ΑΔΕΔΥ στην ανακοίνωσή της.
Χειρόφρενο για 24 ώρες τραβούν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
Στη στάση εργασίας συμμετέχουν και οι μόνιμοι και δόκιμοι λιμενεργάτες του ΟΛΠ, οι επόπτες και αρχιεργάτες του Οργανισμού, καθώς και τα μέλη της (ΟΜ.Υ.Λ.Ε), και οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ.





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !