Σοβαρά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.

0
 Βίντεο με την επίθεση στον Κωστή Χατζηδάκη.
Εκτεταμένα επεισόδια διαδραματίστηκαν για αρκετές ώρες στους κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας με τις μολότοφ και τα δακρυγόνα να συνθέτουν το σκηνικό της σημερινής πορείας, μιας πορείας που είχε μεγάλη συμμετοχή και πέρασε σε δεύτερη μοίρα από τις σκηνές βίας στην Αθήνα…




Η πρόγευση των όσων συνέβησαν σήμερα το μεσημέρι στην πρωτεύουσα, ήταν η επίθεση που δέχτηκε ο Κωστής Χατζηδάκης από διαδηλωτές και χρειάστηκε να τον φυγαδεύσει μια διμοιρία αστυνομικών για να τον γλιτώσει από το πλήθος.



Παρόλα αυτά, τα εκτεταμένα επεισόδια άρχισαν όταν μερίδα διαδηλωτών που βγήκε από την κεντρική πορεία που είχε φτάσει στο Σύνταγμα επιτέθηκε με αυτοσχέδιες βόμβες σε διμοιρίες των ΜΑΤ που βρισκόντουσαν έξω από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια.

Οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με εκτεταμένη χρήση χημικών και άρχισε ένας κλεφτοπόλεμος μεταξύ διαδηλωτών και ΜΑΤ. Δεκάδες μολότοφ έφευγαν προς κάθε κατεύθυνση με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν αρκετές εστίες φωτιάς περιφερειακά της πλατείας Συντάγματος. Τα επεισόδια συνεχίστηκαν και σε άλλα σημεία της Αθήνας ενώ μάλιστα κάποιοι έβαλαν φωτιά στα γραφεία της Βουλής, απέναντι από το κεντρικό κτήριο. Εκτός από τις ζημιές στους γύρω δρόμους και τα καμένα αυτοκίνητα, οι κουκουλοφόροι επιχείρησαν να βάλουν φωτιά σε τράπεζες αλλά και έξω από τη ΓΣΕΕ ενώ κάποιοι μπήκαν μέσα στο Πολυτεχνείο και συνέχισαν τη μάχη τους με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !