Οι τρεις βουλευτές των Χανιών έλαβαν εξώδικο από 29 πολίτες της πόλης τους

0
"Περιμένουμε από αυτούς που εκλέγουμε στο ελληνικό Κοινοβούλιο, να υπερασπιστούν τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και όχι τα συμφέροντα των τραπεζιτών και του μεγάλου κεφαλαίου", επισήμαναν στο εξώδικο που απέστειλαν στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Σήφη Βαλυράκη, Ευτύχη Δαμιανάκη και Ευαγγελία Κουρουπάκη, και κοινοποίησαν στον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμμαχίας Χρήστο Μαρκογιαννάκη.

H βουλευτής ΠΑΣΟΚ Χανίων, Ευαγγελία Κουρουπάκη, με γραπτή της δήλωση επισήμανε πως, ευχαριστεί τους 30 συμπολίτες της για τις νομικές συμβουλές και πληροφορίες που της έδωσαν μέσω του εγγράφου, ενώ δήλωσε ότι, " παραμένω σταθερή στην άποψή μου, ότι η πολιτική δεν ασκείται με εξώδικα, νομικούς και νομικίστικους όρους, πολύ δε περισσότερο όταν πρόκειται για τη σωτηρία της πατρίδος".

Δυό μέρες νωρίτερα κάτοικοι του νομού Ηρακλείου είχαν στείλει εξώδικο στους βουλευτές του νομούς τους, αναφέροντας: "Ο Ελληνικός λαός θα αναζητήσει και θα τιμωρήσει τους υπαίτιους μιας κοινωνικής-εθνικής καταστροφής που μπορεί να αποβεί χειρότερη από αυτές του 1922 του 1974 ή ακόμη και του 2ου παγκοσμίου πολέμου". Το εξώδικο των πολιτών του Ηρακλείου παρέλαβαν οι 8 βουλευτές του νομού: Βασίλειος Κεγκέρογλου, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, Φραγκίσκος Παρασύρης, Μαρία Σκραφνάκη, Μανώλης Στρατάκης (ΠΑΣΟΚ) Μανώλης Κεφαλογιάννης (ΝΔ), Λευτέρης Αυγενάκης (Δημοκρατική Συμμαχία), Μιχάλης Κριτσωτάκης του ΣΥΡΙΖΑ. Ο τελευταίος απάντησε στο εξώδικο χαιρετίζοντας την κίνηση και επισημαίνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε το Μνημόνιο και βεβαίως θα καταψηφίσει και το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.

Τόσο οι Χανιώτες όσο και οι Ηρακλειώτες αναφέρουν και στα εξώδικά τους ότι, σε περίπτωση που οι βουλευτές ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο, επιφυλάσσονται να ζητήσουν την ποινική τους δίωξη για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί εις βάρος των Ελλήνων πολιτών τα δικαιώματα των οποίων οι βουλευτές έχουν ορκιστεί πως θα προστατεύουν.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !