"Επισήμως, δεν τίθεται θέμα απολύσεων στο δημόσιο, αλλά..."

0
Ανοιχτό ζήτημα απολύσεων στο δημόσιο τομέα άφησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ηλίας Μόσιαλος, με δηλώσεις που έκανε στο ραδιοφωνικό σταθμό Real FM.
Μολονότι επισήμως οι απολύσεις στο Δημόσιο αποτελούν κόκκινη γραμμή της κυβέρνησης, ο υπουργός Επικρατείας τόνισε ότι δεν είναι δυνατόν να συζητείται το θέμα της εργασιακής εφεδρείας για υπαλλήλους που κάνουν "λευκή" απεργία ή είναι "αργόμισθοι".

"Δεν θα δεχθούμε "αργομισθίες" και "λευκές" απεργίες, επειδή κόπηκε ένα επίδομα και ταυτόχρονα να μιλάμε για "εργασιακή εφεδρεία" τόνισε.

Ο κ. Μόσιαλος πρόσθεσε ότι Θα πρέπει το θέμα αυτό να ανοίξει πολιτικά.

"Πρέπει να διασφαλίσουμε το δημόσιο συμφέρον και κάποια στιγμή θα πρέπει όλοι, ακόμα και η ΑΔΕΔΥ, να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Θα πρέπει να κινητοποιήσουμε την κρατική μηχανή, η οποία δεν λειτουργούσε εδώ και 30 χρόνια", είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς εάν θα υπάρξουν νέα μέτρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι ο ισοσκελισμός του προϋπολογισμού, με την αύξηση των εσόδων και πρόσθεσε ότι θα πρέπει να τηρήσουμε απαρέγκλιτα το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !