ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ

ΝΙΚΟΣ ΞΥΔΑΚΗΣ
0
Δυστυχώς συνάδελφοι όσο αναφορά τις εφεδρείες που μας είχαν διαβεβαιώσει ότι εμείς δεν είμαστε μέσα ,δόθηκε εντολή να επεξεργαστούν τις λίστες των συναδέλφων από αυτό το σαββατοκύριακο. Όπως καταλαβαίνετε οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν όρια. Πως είναι δυνατόν να ζητάνε από εμάς εφεδρείες όταν δεν έχει γίνει οργανόγραμμα και όταν δυστυχώς έχουμε μεγάλη έλλειψη προσωπικού.
Επίσης να σας ενημερώσω ότι στην συνάντηση που είχαμε αυτή την εβδομάδα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Ο.ΣΥ., στις επίμονες ερωτήσεις μου αν θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως στον ΗΛΠΑΠ (αλλαγές βάρδιας,άδειες,Πάσχα κ.λ.π.),δεν πήραμε απολύτως καμία δέσμευση και μάλιστα μπορώ να σας πω ότι ο άνθρωπος δεν γνωρίζει το αντικείμενο και τις ιδιαιτερότητες της εργασίας μας κατά την γνώμη μου.
Δυστυχώς μας αντιμετωπίζουν σαν κατακτητές και μάλιστα αυτή είναι η πραγματικότητα αφού και η αντιμετώπιση που έχουμε ως σωματεία δεν είναι επί ίσοις όροις με τα υπόλοιπα σωματεία της πρώην εθελ. Θέλω να πιστεύω ότι εγώ κάνω λάθος Μακάρι να διαψευσθώ.Μα δεν το βλέπω και να υπενθυμίσω σε κάποιους που έχουν ακόμα τη κακή συνήθεια να μπαινοβγαίνουν στα γραφεία των διοικούντων ,ότι κακό κάνουν στους συναδέλφους και όχι καλό.Τα προβλήματα δεν λύνονται μεμονωμένα άλλα συλλογικά. Αλλο η δύναμη του ενός και αλλο των πολλών Ακόμα δεν έβαλαν μυαλό ότι με την στάση τους αυτή συνεχίζουν να γίνονται υποχείρια της εκάστοτε διοίκησης;
Αυτές τις στιγμές οι καταστάσεις επιβάλλουν να είμαστε ενωμένοι. γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να προβάλλουμε όποια αντίσταση μπορούμε σε αυτή την αντιλαϊκή και αδιέξοδη πολιτική που έχει επιβάλλει αυτή η κυβερνηση.Δεν υπάρχουν περιθώρια για διαπληκτισμούς και προσωπικές φιλοδοξιες.ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.
θέλω προσωπικά και από όσους συναδέλφους πιστεύω ότι εκπροσωπώ ,να εκφράσω τα θερμά συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του αποθανόντος συναγωνιστή θύμα των γνωστών αγνώστων και του παρακράτους στην μεγαλειώδη συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !