H σημερινή γενική συνέλευση

ΝΙΚΟΣ ΞΥΔΑΚΗΣ
0
H σημερινή γενική συνέλευση δυστυχώς ήταν απογοητευτική Δεν μιλάω επί προσωπικού διότι δεν περιμένω κανέναν να αγωνισθεί για τα δικαιώματα τα δικά μου. Άλλη μια φορά όμως δώσαμε το δικαίωμα να τρίβουν τα χέρια τους από χαρά σε ανθρώπους που εξυπηρετούν κυβερνητικές πολιτικές και όχι μόνο.
Συνάδελφοι ίσως δεν έχετε καταλάβει την σοβαρότητα των πραγμάτων και δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία επ' αυτού. Η ΑΠΟΓΟΉΤΕΥΣΗ πρέπει σαν λέξη αλλά και σαν έννοια να μην υπάρχει ούτε στο λεξιλόγιο μας αλλά ούτε και στο μυαλό μας. Πρέπει να σταματήσουμε τον κατήφορο αυτό και να σηκώσουμε το ανάστημα μας. Την ώρα που εμείς κάναμε την συνέλευση μας , η διοίκηση επεξεργαζόταν την επόμενη λίστα των εφεδρειών.
Πρέπει οπωσδήποτε να ξαναβρούμε την αγωνιστικότητα μας και να βάλουμε φραγμό στα σχέδια τους. Οι αγώνες πρέπει να δίνονται όποιο και να είναι το αποτέλεσμα και να πιέσουμε το σωματείο μας να βγει μπροστά δυναμικά και όχι να σουλατσάρουν ορισμένοι όλη μέρα στα γραφεία της διοίκησης προσπαθώντας να υποκαταστήσουν τα σωματεία. Δεν πετυχαίνουν τίποτα με προσωπικές πολιτικές αντιθέτως εξασθενούν τις θέσεις των σωματείων. Πιέστε όσο μπορείτε μήπως και κάποιοι συνέλθουν.
Όσο για το ταμείο της Ένωσης η υπομονή έχει και τα όρια της και η ευθύνη είναι συλλογική του προεδρείου. Δεν επιτρέπετε να μην έχει γίνει οικονομικός απολογισμός έως σήμερα και να μην έχει γίνει και η παράδοση του. Δέν υπάρχει άρθρο στο καταστατικό που να μην έχει καταστρατηγηθεί Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Τα υπόλοιπα στην πορεία.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !