ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ

ΝΙΚΟΣ ΞΥΔΑΚΗΣ
0
Συνάδελφοι το καινούργιο μισθολόγιο ήρθε και δυστυχώς όλοι κάνουν ότι δεν ξέρουν τίποτα και δυστυχώς θα έχειν αναδρομική ισχύ από τον Νοέμβριο Και το χειρότερο από όλα είναι ότι έχουμε την καινούργια εταιρεία <<Ο.ΣΥ.>> χωρίς ακόμα να έχουμε οργανόγραμμα και κανονισμό εργασίας Κατά τα άλλα το μισθολόγιο μας έλλειπε Πάμε για υποτιθέμενη εξυγίανση με τις ίδιες ξαναζεσταμένες συνταγές και με τους ίδιους μαγείρους Δηλαδή πάμε προς ολοταχώς προς την αποτυχία Άνθρωποι που έχουν προωθηθεί σε θέσεις με μοναδικά προσόντα την υποταγή και την υποτέλεια προσπαθούν να εκμηδενίσουν όσα σωστά υπήρχαν στους δυο πρώην οργανισμούς ΕΘΕΛ και ΗΛΠΑΠ.
Για τον Ηλπαπ δυστυχώς κάποιοι κύριοι που δεν γνωρίζουν καν το αντικείμενο του ΗΛΠΑΠ και το πως λειτουργεί προσπαθούν να επιβάλλουν τις απόψεις τους από θέση ισχύος που μόνο αξιοκρατικά δεν την πήραν Να είστε σίγουροι ότι με αυτά που κανε τε θα έχετε αντίθετα αποτελέσματα με αυτά που περιμένετε.
Όσο για τον ΗΛΠΑΠ είχαμε μια καλή επιθεώρηση και δυστυχώς πάμε να την ισοπεδώσουμε με την βοήθεια και ημετέρων. Επιτέλους πειτε ελεύθερα την γνώμη σας και μην κοιτάτε να γίνεστε αρεστοί σε ανθρώπους που μας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή Κοιτάξτε να είστε κοντά στον οδηγό όπως κάνατε οι περισσότεροι στον πρωην ΗΛΠΑΠ και κρατήστε την αξιοπρέπεια σας . Μην νομίζετε ότι αυτοί που σας δίνουν εντολές ειναι καλύτεροι από εσάς. ΜΟΝΟ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΘΈΣΕΙΣ ΤΟΥΣ .Και αν δεν ακούνε υπάρχουν και άλλοι τρόποι διαμαρτυρίας Μην φέρεστε σαν αιχμαλωτοιπολεμου. Δεν μας παίρνει πλέον για άλλα λάθη . Θέλουν δεν θέλουν θα το καταλάβουν. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΚΑΤΑΛΗΛΛΟΙ. Καλω όλα τα σωματεία να απαιτήσουν εδώ και τώρα οργανόγραμμα και κανονισμό λειτουργειας , υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας και άμεση σύγκληση διοικητικών συμβουλίων ώστε να δούμε πως θα ενεργήσουμε με τις εφεδρείας και το μισθολόγιο παρόλο που κάποια παπαγαλάκια έλεγαν πως εμείς θα εξερεθουμε από όλα αυτά. Κανονικά έπρεπε οι συνάδελφοι εσάς να εξαιρέσουν για να μην πω τίποτα ποιο βαρύ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !