Ενιαίο μισθολόγιο - βαθμολόγιο στο Δημόσιο. Η τελική εγκύκλιος

Ξεκινά η εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου και της εφεδρείας στο δημόσιο.  Η εφαρμογή της εφεδρείας και του βαθμολογίου-μισθολογίου, περιέχονται και στην επιστολή που έστειλε ο αντιπρόεδρος και υπουργός Οικονομικών Β. Βενιζέλος προς τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δ. Ρέππας στο πλαίσιο των επιστολών προς τους υπουργούς με τις προτεραιότητες ανά υπουργείο.
Αναφορικά με την εφαρμογή του νέου μισθολογίου από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης υποστηρίζουν ότι από τη δική τους την πλευρά έχουν σταλεί η σχετικές εφαρμοστικές εγκύκλιοι για το βαθμολόγιο, άρα είναι θέμα του Γενικού Λογιστηρίου πότε θα εφαρμόσει το μισθολόγιο (υπολογίζεται ότι η εφαρμογή του θα ξεκινήσει στη μισθοδοσία στα είτε στα τέλη Νοεμβρίου είτε στα μέσα Δεκεμβρίου, αναδρομικά από την 1η Νοεμβρίου).
Όσον αφορά την εφεδρεία την Τρίτη λήγει η σχετική προθεσμία για το προσυνταξιοδοτικό καθεστώς και έχουν σταλεί σε όλα τα υπουργεία και στους φορείς του Δημοσίου τα σχετικά έγραφα για την εφαρμογή τόσο του προσυνταξιοδοτικού καθεστώτος όσο και γενικότερα του θεσμού της εφεδρείας.
διαβαστε την αναλυτική εγκύκλιο

Οι 3 τύποι των υπαλλήλων που πρέπει να απολυθούν. Σας ενδιαφέρει

11:07:00 μ.μ.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][facebook][blogger]

ΣΑΚ ΗΛΠΑΠ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget