ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

ΝΙΚΟΣ ΞΥΔΑΚΗΣ
0
Δυστυχώς συνάδελφοι σήμερα είδαμε και πάλι τον τραμπουκισμό σε όλο του το μεγαλείο.Δεν επιτρέπεται να έχεις διαφορετική άποψη από το κατεστημένο και από τις συντεχνίες που νόμιζαν μέχρι και σήμερα ότι μπορεί να επιβάλλονται με τραμπουκισμούς και ενέργειες που αμαβρώνουν τους αγώνες των έντιμων συνδικαλιστών . Συνδικαλιστών που δεν κύταξαν ποτέ το προσωπικό τους συμφέρον αλλά μόνο ότι είναι καλό για το σύνολο των συναδέλφων .Και αντί να είμαστε μαζί τους για να αισθάνονται και αυτοί ότι δεν είναι μόνοι τους, κάποιοι που χρόνια τώρα υπηρετούν τα προσωπικά τους συμφέροντα και συντεχνίες προσπαθούν με τραμπουκισμούς και ενέργειες που θυμίζουν άλλες εποχές , να φιμώσουν αυτές τις φωνές. ΕΙΣΤΕ ΑΘΛΙΟΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ ΚΑΙ ΑΜΑΥΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΗΧΑΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ. Σταματήστε επιτέλους να ξεπουλάτε το συνδικαλιστικό κίνημα και τους εργαζομένους υπηρετόντας πολιτικές σκοπιμότητες. Αν φθάσαμε εδώ που φθάσαμε το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχετε εσείς που υπηρετήσατε τέτοιες πολιτικές και ξεπουλήσατε τα πάντα στο βωμό των προσωπικών σας συμφερόντων νομίζοντας ότι το παρακράτος θα σας προστατεύει.
Εύχομαι τα σημερινά απαράδεκτα γεγονότα να είναι και τα τελευταία . Να ξέρετε ότι τέτοιες ενέργειες φέρνουν αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένουν αυτοί που τις κάνουν.
Συνάδελφοι του ΜΕΤΡΟ , σας εύχομε ταχεία ανάρρωση και να ξέρετε ότι κανείς ποτέ δεν έχασε όταν πραγματικά αγωνίζετε για το σύνολο των εργαζομένων και όχι για τις συντεχνίες.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !