Ρέππας: "Στόχος μας οι 150.000 λιγότεροι δημόσιοι υπάλληλοι"

0
Επαναβεβαίωσε ως κεντρικό αριθμητικό στόχο της κυβέρνησης τη μείωση κατά 150.000 του προσωπικού στο Δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα το χρονικό διάστημα 2010-2015, μέσω συνταξιοδοτήσεων και μείωση των νεοπροσλαμβανομένων (μόνον για την κάλυψη των πραγματικών αναγκών), ο  Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρης Ρέππας,  στη  συνάντηση που είχε σήμερα,  μετά από πρόσκλησή του,  με τον μόνιμο εκπρόσωπο του ΔΝΤ στην Αθήνα Bob Traa, παρουσία του Υφυπουργού Ντίνου Ρόβλια.

Ο Υπουργός ενημέρωσε για την εφαρμογή της εφεδρείας με την χρήση οριζόντιων κριτηρίων, αναφέροντας και πάλι ότι τα οριζόντια κριτήρια δεν είναι ορθά κι επανέλαβε ότι δεν αποτελούν πολιτική επιλογής.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο  κ. Ρέππας είχε την πρωτοβουλία γιʼ αυτήν τη συνάντηση προκειμένου να εξετασθεί από κοινού η εξέλιξη της συνεργασίας με τον μηχανισμό στήριξης, ιδίως σε θέματα που αφορούν στη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού στο Δημόσιο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, έγινε λεπτομερής αναφορά στη συνεργασία με την task force για τη διοικητική μεταρρύθμιση και την πορεία του σχεδίου νόμου για το επιτελικό κράτος, που αναμένεται σύντομα.
Star.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !