ΣΕΛΜΑ Ανακοίνωση Προέδρου

Alberto Portokalis
0
Συνάδελφοι,

Τα ανοιχτά μέτωπα στα εργασιακά μας είναι πολλά και σοβαρά (ΣΣΕ, εφεδρεία, απολύσεις, οργανόγραμμα, κανονισμός εργασίας κτλ). Πετύχαμε την έναρξη διαπραγμάτευσης για νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, όμως ακόμη και αν καταφέρουμε να υπογράψουμε με τους ευνοϊκότερους όρους, εάν δεν υπάρχει δυνατό συνδικάτο δεν θα καταφέρουμε να την διατηρήσουμε στη μελλοντική σφαγή που έρχεται.

Λόγω λήξης της θητείας του σημερινού διοικητικού συμβουλίου έχουμε προαναγγείλει Γενική Συνέλευση για την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012 (στις 13.00 στο αμαξοστάσιο Σεπολίων). Μετά την κοινοποίηση της παραπάνω ημερομηνίας έσπευσαν όλοι οι άφαντοι της προηγούμενης διετίας με σκοπό να δημιουργήσουν προβλήματα και εντάσεις.
Προσωπικά σας έχω αποδείξει ποια είναι τα πιστεύω μου και ποια η στάση που κράτησα μέχρι σήμερα απέναντι στη πρωτοφανή για τα χρονικά, κατεδάφιση εργασιακών δικαιωμάτων και παραθέτω τον εαυτό μου στη κρίση σας. Ωστόσο δεν μπορώ να ανεχθώ κανενός είδους μομφή από διεφθαρμένους συνδικαλιστές και τους οπαδούς τους όταν το σωματείο μας, παρά τα προβλήματά του, έχει αναγνωρισθεί πανελλαδικά για τους αγώνες του.

Γι’ αυτό το λόγο συμμετέχω σε μια ανεξάρτητη και ακομμάτιστη αγωνιστική παράταξη η οποία θα είναι ανοιχτή σε όλους ανεξάρτητα από τις πολιτικές τους προτιμήσεις με μόνη προϋπόθεση την όρεξη για δουλειά και αγώνα. Τόσο εγώ, όσο και κανείς άλλος δεν έχει το δικαίωμα να κρίνει ποιος θα συμμετέχει σε αυτή τη κίνηση και ποιος όχι γιατί ο αγώνας δεν είναι μονοπώλιο κανενός. Μόνο εσείς με τη ψήφο σας έχετε δικαίωμα να κρίνετε, να επιλέξετε και να προάγετε όσους πραγματικά εμπιστεύεστε.

Έφτασε η ώρα να κριθούμε όλοι για τη πορεία μας τη διετία που πέρασε.

Σας καλώ για ακόμη μια φορά να απομονώσετε όσους σας πρόδωσαν και να συμμετέχετε μαζικά στη Γ.Σ. της Πέμπτης για να συμπορευτούμε σε ένα ενιαίο δυνατό εργατικό μέτωπο.

Μόνο έτσι θα υπάρχει ελπίδα για το μέλλον. Όλοι μαζί μπορούμε. Κανένας μόνος του.



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !