ΞΥΔΑΚΗΣ Ν. - Η ώρα της αλήθειας έφθασε

ΝΙΚΟΣ ΞΥΔΑΚΗΣ
0
Αγαπητοί φίλοι
Η ώρα της αλήθειας έφθασε. Είναι η τελευταία ευκαιρία μας να δώσουμε ένα μάθημα σε αυτούς που τους εφιάλτες των ονείρων μας τους έκαναν πραγματικότητα . Είναι αυτοί που έσβησαν ψηφίζοντας τα μνημόνια τα όνειρα των παιδιών μας μέσα σε λίγα λεπτά χωρίς καν να τα έχουν διαβάσουν. Είναι αυτοί που ακόμα και σήμερα θέλουν να μας σώσουν αλλά από τι να μας σώσουν δεν ξέρω΄.
 Ναι κύριε ΒΕΝΙΖΕΛΟ , οι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι συναισθηματικοί και έχουν περάσει από πολύ και δύσκολες καταστάσεις , αλλά δεν είναι πλέον ΜΑΛΑΚΕΣ. Με ποιους θα μας σώσετε , με τους κλέφτες και δοσίλογους που έχετε μαζέψει δίπλα σας προκειμένου να πάρετε έναν ψήφο ακόμα; Με αυτούς που ψήφιζαν τα μνημόνια χωρίς να ξέρουν τι γράφουν; Με τους μεγαλοπαράγοντες συνδικαλιστές που σπέρνουν τον πανικό γύρω τους τρομοκρατώντας τους εργαζόμενους και παίζοντας με το ψωμί των οικογενειών τους; 
 Θέλω να πιστεύω ότι οι ΜΑΛΑΚΕΣ πλέον τελείωσαν και σταματήστε πλέον να παίζει με τον συναισθηματισμό των αγνών πασοκτζίδων που εσείς ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ με την πολιτική σας και όχι αυτοί που σας γυρίζουν την πλάτη τώρα . Εσείς προδώσατε τις αρχές του ΠΑΣΟΚ και την διακήρυξη της 3ης σεμπτεβρίου και όχι τα απλά μέλη . Καθίστε με όλους τους κλέφτες και τα λαμόγια και καμαρώστε για τα έργα σας.
 Όσο για την Ν.Δ. καλύτερα να μετονομασθεί σε ΝΕΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ .
Αγαπητοί φίλοι όλοι πρέπει να ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΛΑΟ ΤΟΝ ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ.
 Κλείστε τα αυτιά σας στις κασσάνδρες της εξουσίας που θέλουν τα δύο κόμματα να συνεχίσουν το ξεπούλημα της χώρας μας και στείλτε τους στο πύρ το εξότερον.
ΟΧΙ   ΑΛΛΑ ΛΑΘΗ ΠΛΕΟΝ . ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ
       ΚΑΜΜΙΑ  ΨΗΦΟΣ  ΧΑΜΕΝΗ. ΨΗΦΟ ΣΤΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !