Ο Μέργος στέλνει αδιάβαστους τους…υψηλόμισθους των 586,00 ευρώ. Να τον χαίρεστε!


euro
“Ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα παραμένει σε υψηλά επίπεδα”, δήλωσε ο ΓΓ του υπουργείου Οικονομικών, Γιώργος Μέργος, στη διάρκεια ομιλίας του στη γενική συνέλευση της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών.
Μάλιστα υπογράμμισε πως το μοναδιαίο κόστος εργασίας στην Ελλάδα έχει μειωθεί, ο κατώτατος μισθός παραμένει ακόμα σε υψηλά επίπεδα, τονίζοντας πως “πρέπει να το προσέξουμε στην πορεία μας προς την ανάπτυξη”. Δηλαδή σα να μας λέει πως ο …υψηλός αυτός μισθός πρέπει να μειωθεί περισσότερο.
Εντούτοις το ΥΠΟΙΚ έσπευσε να πάρει αποστάσεις:
“Σχετικά με το θέμα που ανέκυψε σε συνέδριο της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος για τον κατώτατο μισθό στη χώρα μας, από το υπουργείο Οικονομικών επισημαίνεται ότι στο συγκεκριμένο συνέδριο -όπου παρουσιάστηκαν μεταξύ άλλων στοιχεία για τον κατώτατο μισθό στην Ελλάδα και τις υπόλοιπες χώρες της Eυρωζώνης- έγινε μια απλή παράθεση στοιχείων της Eurostat”.
Ενώ ο Γιάννης Βρούτσης δήλωσε στη Βουλή: “Έχω δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι ο κατώτατος μισθός είναι χαμηλός και θα μείνει σε αυτά τα επίπεδα μέχρι το τέλος του προγράμματος”.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][facebook][blogger]

ΣΑΚ ΗΛΠΑΠ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget