ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΝΙΚΟΣ ΞΥΔΑΚΗΣ
0
Συνάδελφοι , σσες
     Μετά το έκτακτο Δ.Σ. της ΈΝΩΣΗΣ  που έγινε την ΠΈΜΠΤΗ 24/01/2013 στην ΠΛΑΤΕΊΑ ΑΤΤΙΚΉΣ αποφασίστηκε ομόφωνα να λάβουμε μέρος στις 24ΩΡΕΣ επαναλαμβανόμενες απεργίες που είχε κηρύξει και η ΕΘΕΛ και πραγματοποίηση ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ την ΤΡΙΤΗ 29/012013 και έκτακτη ΓΕΝΙΚΉ ΣΥΝΈΛΕΥΣΗ άμα χρειαστεί . Όσο για την πραγματοποίηση της ΓΕΝΙΚΉΣ ΣΥΝΈΛΕΥΣΗΣ είχε παρθεί ομόφωνη απόφαση και στο Δ.Σ. που είχε γίνει στις 18/12/2012 και όριζε την πραγματοποίηση της μέσα στον ΙΑΝΟΥΆΡΙΟ του 2013 , πράγμα που δεν έγινε.
     Μετά την τηλεοπτική δέσμευση του προέδρου και την κατά πλειοψηφία απόφαση του Δ.Σ. που έγινε  την ΔΕΥΤΕΡΑ  28/01/2013 αποφασίστηκε να βγούν τα ΤΡΟΛΕΥ αφού ορισθεί συνάντηση με τον ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ και μετά την συνάντηση να γίνει αμέσως ΕΚΤΑΚΤΟ Δ.Σ. ώστε να εκτιμηθεί η κατάσταση και να ορισθούν οι ώρες που θα γινόταν η Γ.Σ. την  ΤΡΙΤΗ 29/01/2013. Δυστυχώς μετά την συνάντηση δεν πραγματοποιήθηκε κανένα Δ. Σ. παρόλο που στην Πλατεία Αττικής βρίσκονταν τα περισσότερα μέλη του ΔΣ  και μάλιστα έλλειπαν τα μέλη που είχαν ψηφίσει αυτή την πρόταση .
     Όσο για την απεργία της ΠΈΜΠΤΗΣ 31/01/02013 πάρθηκε απόφαση ομόφωνη από τα παρευρισκόμενα μέλη του Δ. Σ. απουσία του ΠΡΟΈΔΡΟΥ. Τον ΠΡΌΕΔΡΟ αντικατέστησε ο ΑΝΤΙΠΡΌΕΔΡΟΣ ύστερα από  επίμονες προσπάθειες των αντιπροσώπων τις ΕΝ.ΑΝ ,ΣΑΚ, ΔΑΣ, ΔΑΚΕ να γίνει κανονικό Δ.Σ. και όχι δια περιφοράς.Στο  συμβούλιο αυτό εκτός των άλλων αποφασίστηκε ομόφωνα  από τους παρευρισκομένους να γίνει ΤΑΚΤΙΚΟ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  01/02/2013 με θέματα που είχαν αποφασισθεί ομόφωνα στο Δ.Σ. της ΠΕΜΠΤΗΣ 31/01/2013 όπως ορισμός Γ. Σ., ΤΑΜΕΙΟ, ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ , ΛΕΣΧΗ κ.λ.π. . Μετά το Δ.Σ. θα είχαμε συνάντηση με τον διευθύνων σύμβουλο της Ο.ΣΥ για την συνέχιση του <<διαλόγου>> που έχουμε ξεκινήσει.
      Το  Δ.Σ. της ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 01/02/2013 και η συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο δεν έγινε πάλι λόγω αδιαθεσίας του προέδρου της ένωσης και απουσίας του αντιπροέδρου και αποφασίστηκε κατόπιν συνεννοήσεως των παρευρισκόμενων μελών να μετατεθεί το συμβούλιο για την ΔΕΥΤΕΡΑ 04/02/2013 και να πραγματοποιηθεί στις12.00 η ώρα στην Πλατεία Αττικής μετά την ενημέρωση που θα είχαμε για το ΤΑΜΕΊΟ μας από τους υπευθύνους για το ταμείο.
     Πράγματι στην ενημέρωση μετείχαμε όλο το Δ.Σ. πλην του προέδρου, του αντιπροέδρου και ενός μέλους της ΈΝΩΣΗΣ. Μετά την ενημέρωση πήγε να γίνει το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ με την απουσία του προέδρου , του αντιπροέδρου και τριών μελών, με την ενεργοποίηση του άρθρου 19 του καταστατικού μας όπου προβλέπει την διενέργεια διοικητικού συμβουλίου υπό την προεδρία του αρχαιότερου συμβούλου όταν υπάρχει κώλυμα από τον πρόεδρο και αντιπρόεδρο του Δ.Σ. Το συμβούλιο έγινε με απαρτία των έξι μελών [ΕΝ.ΑΝ, ΣΑΚ, ΔΑΣ, ΣΑΚ ] και αποφασίστηκε να γίνει Δ.Σ. για την ΠΕΜΠΤΗ 07/02/2013 και ώρα 10.00 στα γραφεία της ΈΝΩΣΗΣ . Άλλα θέματα δεν συζητήθηκαν για ευνόητους λόγους  σεβόμενοι τους θεσμούς.
      Όσα αναγράφονται παραπάνω είναι χωρίς κανένα ίχνος υπερβολής και γίνεται μόνο καταγραφή γεγονότων . Για τις λεπτομέρειες των γεγονότων θα αναφερθούμε στο επόμενο Δ.Σ. και στην Γ.Σ. Τα συμπεράσματα δικά σας.
 
                          ΦΡΑΓΓΟΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ         ---             ΞΥΔΑΚΗΣ  ΝΙΚΟΣ
                                                             ΣΑΚ    ΗΛΠΑΠ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !