ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΕΣ

0


ΟΛΟΙ στην 24ωρη παναττική απεργία για να μην περάσει η επιστράτευση!


ΟΛΟΙ στις 10.30 πμ στον Άγιο Διονύσιο Πειραιά να περιφρουρήσουμε την απεργία!
ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ
 ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ Η ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΕΣ
 Σύντροφοι

Η κυβέρνηση υπάλληλος των ληστών τοκογλύφων της ΕΕ ΔΝΤ φόρεσε το χακί στους ναυτεργάτες. Η κυβέρνηση της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, άφησε στη άκρη την μάσκα της αστικής δημοκρατίας καταργώντας το δικαίωμα της απεργίας για την εργατική τάξη.

Τα δίκαια και αυτονόητα αιτήματα των ναυτεργατών αφήνουν αδιάφορη την κυβέρνηση των καπιταλιστών. Η κυβέρνηση δεν μπορεί να εφαρμόσει το καταστροφικό της πρόγραμμα αν δεν υποτάξει κάτω από την «σιδηρά φτέρνα» του κατασταλτικού κράτους κάθε εργατικό δικαίωμα κάθε λαϊκή ελευθερία και κατάκτηση. Η πραγματική και άμεση απειλή μιας εργατικής εξέγερσης είναι αυτή που φοβίζει την κυβέρνηση του Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη και την αναγκάζει να χρησιμοποιεί το τελευταίο όπλο της την επιστράτευση. Η κατασταλτική δραστηριότητα της κυβέρνησης θα διαχειρίζεται από εδώ και πέρα όλα τα ζητήματα της ταξικής πάλης, όσο η πολιτική της θα βουλιάζει στην αβυσσαλέα οικονομική και κοινωνική κρίση.

Η κοινοβουλευτική δικτατορία της αστικής τάξης έβγαλε το δημοκρατικό μανδύα για να φορέσει το στρατιωτικό χακί. Εχθρός της είναι όχι μόνο ο εργαζόμενος που διεκδικεί αλλά και κάθε λαϊκή ελευθερία κάθε δημοκρατική κατάκτηση της εργατικής τάξης.

Απέναντι σ αυτά το καθήκον των πολιτικών οργανώσεων της εργατικής τάξης και των ταξικών συνδικάτων δεν είναι να σέρνονται πίσω από τις προδοτικές ηγεσίες της ΓΣΕΕΕ – ΑΔΕΔΥ αλλά ενάντιά τους. Το καθήκον τους δεν είναι να στηρίζουν με ανακοινώσεις τους απεργούς που βάλλονται κάθε φορά αλλά να θέσουν το ζήτημα της Γενικής Πολιτικής Απεργίας Διαρκείας ώστε να πέσει η κυβέρνηση να καταργηθούν τα μνημόνια και να εφαρμοστεί άμεσο πρόγραμμα σωτηρίας του λαού. Οι αναλώσεις σε «συντονιστικά» που συντονίζονται με την συνδικαλιστική γραφειοκρατία ΓΣΕΕΕ – ΑΔΕΔΥ (τον κρατικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό) καλώντας την δήθεν από τα αριστερά να αναλάβει το βάρος της αναμέτρησης είναι όχι μόνο άγονη αλλά όπως έδειξε η αναμέτρηση στο Μετρό και συνυπεύθυνη για την ήττα.

Σύντροφοι

Το Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα καλεί όλους τους εργαζόμενους και τους ανέργους, τα ταξικά αδέρφια μας τους μετανάστες να σταθούμε αποφασιστικά στο πλευρό των αγωνιζόμενων ναυτεργατών. Καλούμε κάθε αγωνιστή εργάτη να απαιτήσει συνέλευση στο χώρο του για αποφάσεις αγώνα με άξονα τον συντονισμό με στόχο την Γενική Πολιτική Απεργία Διαρκείας με άμεσα αιτήματα:

  • Κάτω η κυβέρνηση των δωσίλογων και των τοκογλύφων
  • Έξω η τρόικα και οι επίτροποί της από την Ελλάδα
  • Άμεση κατάργηση των μνημονίων
  • Άμεση διαγραφή του χρέους
  • Δήμευση της εκκλησιαστικής περιουσίας και απόδοσή της στην κοινωνία
  • Δήμευση της περιουσίας όσων καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα
  • Λαϊκά δικαστήρια για όσους πολιτικούς συνεργάστηκαν με την τρόικα.
5/2/2013
Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα
http://www.eek.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !