Συνελευση 25/04/2013

ΝΙΚΟΣ ΞΥΔΑΚΗΣ
1
Συνάδελφοι, σσες
θέλω να ευχαριστήσω όλους για την άψογη και επικοδομητική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα. Παρά τις απειλές της υποδιοίκησης του Kόκκινου Mύλου να μην παρευρεθείτε, εσείς δώσατε ένα μεγάλο παρόν και αποδείξατε με την στάση σας ότι τα προβλήματα που μας απασχολούν είναι ποιό σοβαρά από τις κομματικές επιδιώξεις κάποιων που ακόμα και σήμερα είναι αμετανόητοι και υποταγμένοι σε κάθε μορφής και είδους συμφέροντα.
  Η  σημερινή συνέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία δικιά μας και απέδειξε ότι κάτι πάει να αλλάξει. Εύχομε και πιστεύω να ανταποκριθούμε στο δύσκολο έργο που μας αναθέσατε και όλα να αλλάξουν. Αν δεν καταφέρουμε να αλλάξουμε τα οικονομικά δεδομένα τουλάχιστον να αλλάξουμε την καθημερινότητα και τις αδικίες που υπάρχουν μεταξύ μας. Εμείς θα σας έχουμε ενήμερους για τα πάντα και να είστε σίγουροι ότι μαζί θα συναποφασίζουμε για τα πάντα . 

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΠΕΘΑΝ Ε  ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ
                                            Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω 

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
  1. Νίκο θέλω να σου εκφράσω τα συγχαρητήριά μου για την συνέλευση που πραγματοποιήθηκε. Δεν φτάνει μόνο ο κόσμος να είναι άψογος,αλλά πιστεύω ότι ο πρόεδρος είναι αυτός που θα δώσει την κατάλληλη μορφή ηρεμίας,συζήτησης,εμπιστοσύνης και αποφάσεων. 5 χρόνια τώρα έχασα μόνο μία συνέλευση όταν πλησίαζαν οι μέρες να γεννήσει η σύζυγός μου. Δε θέλω να σου χαϊδεψω τα αυτιά κι ούτε σε βλέπω να το έχεις ανάγκη. Είσαι ένας άνθρωπος που από τις πρώτες συνελεύσεις που σε παρακολουθούσα με κάλυπτες με αυτά που έλεγες. Ομολογώ ότι δε σε ψήφισα,γιατί ψήφισα ένα φίλο,ευτυχώς όχι από την ενωτική συνεργασία(πασκε). Στα 5 χρόνια λοιπόν είναι η πρώτη συνέλευση που άξιζε να ακούσω. Η πρώτη συνέλευση που ένιωθα ότι υπάρχει μια ελπίδα. Που ένιωσα οτι υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που δε θα παίξουν με εμένα και την οικογένεια μου. Όπως έπαιξαν 5 χρόνια οι πουλημένοι. Οι αλήτες στην ψυχή,γιατί τέτοιοι είναι. Όταν δεν έχεις τα κότσια να έρθεις στην συνέλευση να απολογηθείς για όλα όσα έκανες και γράφεις τον κόσμο σου,τα παιδιά σου,είσαι αλήτης στην ψυχή. Εύχομαι ο θεός να τους δώσει ένα ελάχιστο μήνυμα πίκρας από όσα μας έδωσαν τα τελευταία 3 χρόνια. Συγνώμη για το μακρύ λόγο μου. Τέλος να σου ευχηθώ καλό αγώνα,καλή δύναμη,να μην αλλάξεις και να προσπαθήσεις για το καλύτερο περιβάλλον στη δουλειά μας. Με εκτίμηση Θ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !