ΣΑΚ ΗΛΠΑΠ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΝΙΚΟΣ ΞΥΔΑΚΗΣ
0
ΣΥΝΆΔΕΛΦΟΙ - ΣΣΕΣ
Θα  πρέπει να αναγνωρίσουμε και να επιβραβεύσουμε τους συναδέλφους και τους υπευθύνους-διοίκηση του αμαξοστασίου του  ΚΜ , που παρα τις υπονομεύσεις που τους γίνονται κατάφεραν μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να βγουν επιτέλους οι πίνακες βαρδιών.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑΝ αλλά δεν πειράζει.

Όλοι  μαζί θα προσπαθήσουμε να κάνουμε πράγματα που εξασφαλίζουν την ισότητα μεταξύ των συναδέλφων, και οχι να δημιουργήσουμε καινουριες στρατιές εξαρτημένων και βολεμένων συναδέλφων.

ΑΥΤΑ  ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ  ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.  Πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι σαν μια γροθιά να βρούμε το σθένος να τα αντιμετωπίσουμε. Σε  λίγες μέρες θα γίνει Γ.Σ. και θα ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ για τα πα ντα όπως και επίσης για τα τεκταινόμενα σχετικά με τις δικαστικές διενέξεις στο σωματείο και να είστε σίγουροι ότι θα γελάσει ο κάθε πικραμένος. θα δούμε ποιος υπονομεύει ποιον και ποιος χρησιμοποιεί εκφράσεις τύπου <<βρες τρόπο και χάλασε το >> ή <<αν θα πάρουμε .......................  θα σου δώσουμε οικονομική ενίσχυση 1500 ευρώ>>. Να  ξέρουν κάποιοι   ότι  έχουμε μεγάλη υπομονή και αντοχή και μία λαική παροιμία λέει: << ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρετε>> αλλά;  εμείς ούτε κλέφτες  είμαστε αλλά ούτε  και ψεύτες..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !