ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 09/01/2014

ΝΙΚΟΣ ΞΥΔΑΚΗΣ
0
Συνάδελφοι,σσες

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η Γ.Σ. στην πλατεία  Αττικής. Θέλω να πιστεύω ότι η ενημέρωση ήταν πλήρεις όσο και αν ενοχλεί αυτό κάποιους ανύπαρκτους και κακοπροαίρετους <<συνδικαλιστές>>.
Δεν αναρωτιούνται ήθελα να ήξερα γιατί αυτό το προεδρείο καταφέρνει και έχει πάντα απαρτία: Θα τους πω εγώ γιατί. Γιατί σκοπό έχει πάντα την σωστή και έγκυρη ενημέρωση , γιατί δεν εκφράζει κομματικές γραμμές , γιατί λέει πάντα την αλήθεια και το βασικότερο αυτό το προεδρείο δηλώνει στρατιώτης μόνο για τα συμφέροντα των εργαζομένων. Ας το καταλάβουν αυτό επιτέλους κάποιοι που ο μόνος ρόλος τους είναι να κάνουν φθηνή προπαγάνδα και τίποτα άλλο.

Ο εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο και αυτό επιτυγχάνεται όταν έχεις αφήσεις πίσω σου κόμματα και κομματικές γραμμές γιατί  μόνο τότε είσαι ελεύθερος και ανεξάρτητος και δεν έχεις να λογοδοτήσεις σε κανέναν άλλο εκτός από τους ίδιους τους εργαζομένους.Δεν χρειάζεται να τους λες εσύ τι πρέπει να κάνουνε και να σε ακολουθούν σαν πρόβατα.Δεν χρειάζεται να τους επιβάλεις εσύ τις προτάσεις σου αλλά μπορείς να υποστηρίξεις εσύ τις δικές τους. Οι εργαζόμενοι δεν είναι πρόβατα και δεν χρειάζονται βοσκό.Χρειάζονται μόνο σωστή και έγκυρη ενημέρωση ώστε όταν καλεστούν να πάρουν θέση για ζητήματα που είναι σοβαρά και αφορούν την ίδια την ζωή τους να ξέρουν τι να κάνουν και τι να υποστηρίξουν .Όσο για το αν είμαστε κάποιοι ανεξάρτητοι ή όχι αυτό θα κριθεί από τις πράξεις μας καθημερινά. Κανείς δεν ήρθε ουρανοκατέβατος. Και προς πλήρη ενημέρωση σας δεν έκρυψα ποτέ ότι παλαιότερα  στήριζα και ψήφιζα ΠΑΣΟΚ έξω από τον χώρο εργασίας μου και επειδή οι ηγεσίες πρόδωσαν αυτό τον πολιτικό χώρο έφυγα χωρίς ποτέ να έχω καρπωθεί απολύτως τίποτα.

Όπως επίσης πρέπει να γνωρίζεται μου προτάθηκε στο συνέδριο και μόνο στο συνέδριο του Ε.Κ.Α.να μπώ στην εφορευτική επιτροπή από την τότε ηγεσία Ε.Κ.Α διότι ήξεραν ότι δεν δέχομαι καμία απολύτως παρέμβαση και δέχτηκα. Όμως κατά την διεξαγωγή του συνεδρίου οι παρατάξεις δεν δέχτηκαν από κοινού να συμφωνήσουν σε εφορευτική επιτροπή και τότε η ΠΑΣΚΕ συνεργαζόμενοι μου έκαναν την πρόταση να μπω υποψήφιος για μέλος της εφορευτικής επιτροπής και δέχτηκα.Συνάδελφοι είναι τιμή για κάποιον όταν πιστεύουν στην αρτιότητα της προσωπικότητας του και δεν δέχεται παρεμβάσεις από κανέναν.  Αυτά όλα σας τα λέω για να σταματήσουν κάποιοι να κάνουν παραπληροφόρηση και να χρησιμοποιούν μεθόδους επταετίας.και ταγματασφαλιτών. Όσοι λάσπη και να φάμε ο κριτής μας είναι οι εργαζόμενοι και κανένας πολιτικός ή κομματικός φορέας.
Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν.

Το έχω πει και θα το ξαναπώ . Η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ  ΚΙΝΗΣΗ που έχω την τιμή να εκπροσωπώ αποτελείται από συναδέλφους που δεν είναι πρόβατα για σφαγή με πολύ μεγάλες διαφορετικότητες που 'όμως μέσα από αυτές μπορούμε και συνθέτουμε πράγματα και απόψεις που μόνο γνώμονα έχουν τα συμφέροντα των συναδέλφων και το βασικότερο δεν διαγράφουμε κανέναν που έχει διαφορετική αντίληψη και άποψη από εμάς.

Συνάδελφοι , όσο θα είμαστε σε αυτό το προεδρείο δεν πρόκειται να βγεί ανακοίνωση παραταξιακή διότι ενημερώνεστε πλήρως από τις ΓΕΝΙΚΕΣ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ και από τις ανακοινώσεις του σωματείου.

ΔΕΝ  ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !