Τα αποτελέσματα των εκλογών.

0
Στην ΠΑΣΚΕ είναι όλη ικανοποιημένη ,για το αποτέλεσμα και για την επιλογή τους στο πρόσωπο τη Νικολακόπουλο . Είναι ότι καλύτερο διαθέτη τώρα η ΠΑΣΚΕ ,με μεγάλες επιτυχίες στο τομέα του. Ο μηχανισμός δούλεψε τέλεια η εκβιασμοί και απειλές αποτελεσματικότατες ,η παλιά ΠΑΣΚΕ με καινούρια μορφή . Ο εργαζόμενος στον ΗΛΠΑΠ αποδοκίμασε με το καλύτερο δυνατό τρόπο την σοσιαλιστική λαίλαπα , δίνοντας σχεδόν 50% στην παράταξη τους. ΜΠΡΆΒΟ ΜΑΣ βλέποντας αυτά τα αποτελέσματα η κυβέρνηση δεν σταματάει ,συνεχίζει ,γιατί να σταματήσει έτσι και αλλιώς τους ψηφίζουμε . Τώρα χαιρόμαστε σε λίγο θα κλάψουμε αυτό είναι σίγουρο , το χειρότερο είναι ότι σε λίγο καιρό δεν θα μιλάμε για τον ΗΛΠΑΠ γιατί απλά δεν θα υπάρχει, και για το ζήτημα αυτό ο Νικολακόπουλος τι κάνει ,ΤΙΠΟΤΑ η συγχώνευση θα γίνει και αυτός δεν θα είναι μέλος πια του Δ.Σ., γιατί θα καταργηθεί.
Όσον αφορά τον Σταθόπουλο ελπίζω να πράξη την δέσμευση του και να παραχώρηση την θέση σ΄αυτόν που θέλει , μόνο αυτό και τίποτα άλλο.
Για το ΣΑΚ είμαστε ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο ξέραμε εκ τον πρότερων ότι εκεί θα είμαστε αλλά να ξέρετε ότι δεν θα σταματήσουμε και θα είμαστε πάντα ενωμένη και θα υπάρχουμε για να σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείς να αντίδρασης και να αποδοκιμάσεις χωρίς να φοβάσαι τίποτα και κανέναν . Εμείς τον συνδικαλισμό δεν το βλέπουμε ως επάγγελμα αλλά ως λειτούργημα και έτσι θα συνεχίσουμε.
Μια ευχή θα πω ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΉ ΜΕΡΙΆ και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !